FOXTROT lze ovládat i hlasem!

<< < (3/5) > >>

Ivan Taraba:
Připomnělo mi to jednu scénku se seriálu IT Crowd:
https://www.youtube.com/watch?v=uyV0IVItlM4

Ovládat světlo hlasem někdy nemusí být špatné, pokud se to nenechá zmást hlasy z vysílání a zároveň to zareaguje i na různé intonace. A samozřejmě to lze použít i na předvádění se návštěvám, zejména když milují sci-fi. Já se bez toho zatím obejdu a rád zvednu svůj zadek k vypínači.

Juraj Rojko:
Citace: Zdenek Rajmont  29.06.2017, 19:05

Je vidět, že na tom nejsem zase tak zle. Jsou starší brontosauři než já... (dance)

(jednicka)  ;D

Radek Červený:
No tak, pánové, neberte tu práci zas až tak vážně  ;) Napadá mě spousta příkladů, jak se s takovou hračko v praxi dá celkem dobře i bavit. A o tom to je. Kdo bere práci i život moc vážně, je smutný člověk. Tak se na toto dívejme s nadhledem a zkusme si třeba představit, k čemu se dá taková hračka v chytré domácnosti využít třeba po návratu z hospůdky  (dance)

Milan Hudec:
Citace: Radek Červený  04.07.2017, 00:34

No tak, pánové, neberte tu práci zas až tak vážně  ;) Napadá mě spousta příkladů, jak se s takovou hračko v praxi dá celkem dobře i bavit. A o tom to je. Kdo bere práci i život moc vážně, je smutný člověk. Tak se na toto dívejme s nadhledem a zkusme si třeba představit, k čemu se dá taková hračka v chytré domácnosti využít třeba po návratu z hospůdky  (dance)

Pokud není vybavena dekodérem UOK tak se obávám zmatečných povelů.

Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec  04.07.2017, 06:28

Pokud není vybavena dekodérem UOK tak se obávám zmatečných povelů.

Milan mne předběhl. Myslím, že po návratu z hospůdky by nastal informační blackout. I když UI (umělá inteligence) je dnes na slušném stupni, třeba SIRI (hlasová asistentka u Apple) česky stále nekomunikuje a na zvuky vydávané z hospůdky svět asi ještě nemá dostatečný výpočetní výkon.
 (dance)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana