|
raj
|
|
« Odpověď #1 kdy: 28.06.2017, 11:56 » |
|
Hmmm... Takže když si chci rozsvítit světlo v koupelně, musí mi a všem poskytovatelům na cestě chodit internet, Amazon nesmí mít výpadek a nesmí se mi utancovat foxtrot.
Připomíná mi to podobný problém, kdy jsem chtěl udělat zahradní zavlažování. Naivně jsem si myslel, že toho bude plný internet. Byl: Plán zálivky připravím v google kalendáři. Systém se přes wifi spojuje s velkým Googlem (samozřejmě tam musí mít účet) , tahá si plán zálivky a řídí oněch 6 solenoidů... Asi jsem brontosaurus.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
Fuk Tomáš
|
|
« Odpověď #5 kdy: 28.06.2017, 17:03 » |
|
Na Iphone velice rád používám diktování, tedy alespoň tehdy, pokud nemám čas nebo chuť se trefovat do malé klávesnice na displeji. Po nadiktování určité sekvence je můj hlas odeslán do cloudu Apple, dekódován výkonným hardware a zpět se mi do telefonu vrátí pouze písmenka. Aha, odtud pocházejí občas divně zkomolené věty ve Tvých příspěvcích...
|
|
|
Zaznamenáno
|
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.
Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)
|
|
|
|
|
|
raj
|
|
« Odpověď #9 kdy: 29.06.2017, 19:05 » |
|
A nestačila by na to jedna konev?
Je vidět, že na tom nejsem zase tak zle. Jsou starší brontosauři než já...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Juraj Rojko
|
|