Kde je u upoutávek na prodej instalačního materiálu hranice serióznosti?

<< < (3/4) > >>

Miroslav Minařík:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  13.07.2017, 19:44

Říká se, že dobrý obchodník prodá ledničku i eskymákovi.

Čím víc cítím, že mě oblbují, tím menší důvěru k nim mám. Nechci slevy, které neexistují, nevěřím na Akce, které jsou jenom na cenovce. Chci seriózní jednání, tedy poptávka -  nabídka.

Není to dlouho, co jsem rozebíral slevy.
Jsou slevy a slevy.
Tedy v B2B a v B2C.
Mnoho prodejců vůbec rozdíl mezi těmito značkami nerozlišuje.
Přes to si užívají zajímavých zaměstnaneckýc h odměn.
S pozorným nadřízeným by skončili na chodníku během několika minut.

Zdeněk Friedrich:
Taky moc dobře nechápu, jak si může koncový zákazník koupit v supe-hyper nebo na netu, totožné zboží výrazně levněji, než mnohaletý stálý zákazník firma, přímo u výrobce. :-X

František Šohajda:
Citace: Zdeněk Friedrich  13.07.2017, 21:57

Taky moc dobře nechápu, jak si může koncový zákazník koupit v supe-hyper nebo na netu, totožné zboží výrazně levněji, než mnohaletý stálý zákazník firma, přímo u výrobce. :-X

Známá pracovala v odbytu jednoho nejmenovaného podniku a do hyper-super prodávali kleště za 150.-Kč a u nich v podnikové prodejně přímo v podniku byli ty kleště za 300.-Kč...
Ty samé ,  nijak "odrbané"!
Také jsem nechápal!!

Miroslav Minařík:
Citace: Zdeněk Friedrich  13.07.2017, 21:57

Fakt, že to nakupuješ přímo u výrobce vůbec neznamená nic o tom, že je to nejlepší cena.
VVýrobce který má distribuční síť sám prodávat nechce.
Je to celkem logické.
Kdyý vyrábíš, vyrábíš.
Nemáš čas prodávat.
To je práce někoho jiného.
Jen Ferda Mravenec dělá všechno najednou.
A z toho důvodu výrobce neprodává tak nízko jako jeho prodejci.

Ale to jsem už popisoval před 19 roky (v roce 1998) zde ...
http://elektrika.cz/data/clanky/kvne980501/view?searchterm=rabat

Milan Hudec:
Citace: František Šohajda  14.07.2017, 06:03

Známá pracovala v odbytu jednoho nejmenovaného podniku a do hyper-super prodávali kleště za 150.-Kč a u nich v podnikové prodejně přímo v podniku byli ty kleště za 300.-Kč...
Ty samé ,  nijak "odrbané"!
Také jsem nechápal!!

Pokud budete výrob dělat podobný obrat jako hypsup, dostanete se v případě uvedených kleští na nějakých 80kč.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana