Kde je u upoutávek na prodej instalačního materiálu hranice serióznosti?

(1/4) > >>

Jiří Macháček:
Kde je u prodeje instalačního materiálu hranice serióznosti?
Procházím stránky některých výrobců a vidím toto.
Silně mi to připomíná jednu strašně výhodnou akci pražského dealera BMW, který investoval do inzerce na minerálkách. Pij Kyselku XY a vyhraj BMW!
Dobrá, tam bylo alespoň vyhraj. Ale zde je doslova uvedeno "získá každý zákazník ...".

Samozřejmě při pohledu na zadavatele je mi jasné, že každému to dát nemohou, už proto, že jsou rádi, že mají sami v čem jezdit. Ale i tak se mi to zdá jako falešné.
Nebo jim křivdím?

Jirka Š. Svejkovský:
SEZ Krompachy? Sorryjako ...

Edit:
Zaujal mě tento výrok z jejich webu:
Citace

SEZ Krompachy je držiteľom certifikátov systému manažérstva kvality ISO a ďalších certifikátov potvrdzujúcich, že spoločnosť produkuje výrobky najvyššej kvality.

A pak tam najdete 9001 a 14001  ;D

Zdeněk Friedrich:
Auto a 20,-Kč, motorka a 42,- Kč. Osobně bych tedy šel do motorky. :D

Miroslav Minařík:
Citace: Zdeněk Friedrich  09.06.2017, 21:04

Auto a 20,-Kč, motorka a 42,- Kč. Osobně bych tedy šel do motorky. :D

Pak je vše v pořádku vysvětleno :-)

Igor Nováček:
Citace: Jiří Macháček  09.06.2017, 17:53

Kde je u prodeje instalačního materiálu hranice serióznosti?
Procházím stránky některých výrobců a vidím toto.
Silně mi to připomíná jednu strašně výhodnou akci pražského dealera BMW, který investoval do inzerce na minerálkách. Pij Kyselku XY a vyhraj BMW!
Dobrá, tam bylo alespoň vyhraj. Ale zde je doslova uvedeno "získá každý zákazník ...".

Samozřejmě při pohledu na zadavatele je mi jasné, že každému to dát nemohou, už proto, že jsou rádi, že mají sami v čem jezdit. Ale i tak se mi to zdá jako falešné.
Nebo jim křivdím?

To je jen levný trik kterému uvěří opilý nákupčí. Alespoň mi je jasné na koho tato značka cílí svou propagaci.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana