Nové lednici BOSCH chybí přívodní šňůra - lze ji takto zprovoznit?
Jan Bocek:
Citace: Jakub Pavilnec 22.03.2017, 18:11
(poklona) mnohokrát za názory. Příliš jste mě teda nepotěšili ;) Problém vidím v tom, že když zboží vrátím bez udání důvodu, tak řeknou, že není kompletní a nazdar. Včera jsem ještě před schválením tématu volal na infolinku eshopu a než jsem stačil něco říct, řekli, že topředají na reklamace. Zatím žádná odezva.
Pokud by mne takto odbyli, tak volám PČR a ohlásím trestní oznámení na zatím neznámého pachatele. Bude sepsán protokol s výpovědi třeba i svědka ( klidně manželka) poskytnuty doklady přepravce a prodejce. Bude také foto dukumentace. Následně bych znovu žádal prodejce a to písemně, že bud pošlou svého technika na zjištění stavu, anebo pošlou rovnou nový nezávadný výrobek. Zároveň bych oznámil, že jsem to oznámil jako krádež při přepravě. A potom pozorujte co se bude dít....jak již zde bylo řečeno, oni si toho svého Černého Petra raději najdou sami.
Fuk Tomáš:
Citace: Jakub Pavilnec 22.03.2017, 18:11
...Já spíš doufal, že ve fabrice měli špatnej den, což by ale znamenalo, že je neexistující kontrola kvality.
Ani tomu bych se nedivil. Už jsem se s tím setkal před 7 lety při koupi vestavného sporáku Electrolux, že ho ve fabrice nemohli mít sestavený a vyzkoušený, protože měl špatně zapojený kabel.
Milan Hudec:
Kamarád takto koupil pračku bez motoru což je maličkost (může vždy bubnem točit ručně) oproti svodiči který došel jen ve formě základny bez modulů (dance)
David Frýba:
Já takhle nakupoval u Paloučka www.elektro-paloucek.cz. Nejdražší věc z objednávky chyběla.Vůbec se se mnou nebavili jen mne sdělii, že skladník si je jist, že mne chybějící komponentu expedoval.Zbyl o mi koupit to jinde, zaplatit ze svého a na tohoto prodejce v negativním slova smyslu NEZAPOMENOUT. Lidi jsou různý jak se píše v předešlých příspěvcích. Ani bych se nedivil, kdyby byl můj příspěvek administrátore m vymazán.
Vratislav Fugl1:
Citace: David Frýba 26.03.2017, 11:29
Já takhle nakupoval u Paloučka Nejdražší věc z objednávky chyběla.Vůbec se se mnou nebavili jen mne sdělii, že skladník si je jist, že mne chybějící komponentu expedoval.
Řeším opatrným rozbalením, aby podací údaje nebyly porušeny. A potom, když se dodavatel "šprajcne" tak vážit a vážit. Krabici, komponenty, vystýlku a porovnat. Je to piplačka, ale několikrát jsem úspěšně použil, jednou jsem prodejci dokázal, že tak velká skříňka se prostě do krabice nemohla vejít,... Inu podvodníků je čím dál tím více! >:D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana