Jak udělat černý odběr seriózním provedením?
Ižák Ctibor:
Mám ešte jednu malú poznámku. Na videu sa hovorí, že ak dáme zelenožltý vodič na správne miesto, ostatné sa nám uložia správne. Toto je pravda, len v prípade, ak sme prerušili daný kábel a spájame tieto dva konce. Ak ale budeme pripájať do tejto spojky tretí kábel, záleží od toho, korý konec kábla budeme mať v ruke. Môže sa stať, že bude smer točenia farieb žíl práve opačný a potom nám žily sedieť nebudú.
Miroslav Minařík:
Citace: Ižák Ctibor 18.03.2017, 07:47
Mám ešte jednu malú poznámku. Na videu sa hovorí, že ak dáme zelenožltý vodič na správne miesto, ostatné sa nám uložia správne. Toto je pravda, len v prípade, ak sme prerušili daný kábel a spájame tieto dva konce. Ak ale budeme pripájať do tejto spojky tretí kábel, záleží od toho, korý konec kábla budeme mať v ruke. Môže sa stať, že bude smer točenia farieb žíl práve opačný a potom nám žily sedieť nebudú.
No ...
... to bych asi považoval za samozřejmé, že pokud něco cizího připojuji tak to má ještě druhý konec a jeho zapojení bych stejně prověřoval.
Ne, že bych neměl nedůvěru v kablovky, ale asi by mne nenapadlo jen tak věřit, že někdo druhý ...
Miloš v tom videoklipu ukazoval jak jedním (stále tím stejným) kabelem uděla rozbočku se zachováním sledu fází.
Nutno ještě podotknout, že jde o jeden prvek stavebnice do průmyslu, nikoliv o samostatnou spojku nebo rozbočku jako je třeba gelová alternativa.
Jan Franěk:
Citace: Miroslav Minařík 18.03.2017, 08:12
Nutno ještě podotknout, že jde o jeden prvek stavebnice do průmyslu, nikoliv o samostatnou spojku nebo rozbočku jako je třeba gelová alternativa.
Omlouvám se, toto jsem přehlédl. Potom jsou mé předchozí komentáře takříkajíc bezpředmětné. (drinks)
Vít Rotrekl:
Citace: Jan Franěk 18.03.2017, 06:48
Souhlasím. Když si vybavíme nesčetné krabice IP56 plné vody, vznikne obava že by to mohlo i v tomto případě dopadnout stejně.
Pro použití ve vodě, bych to asi řešil spíš gelovou spojkou.
Citace: Milan Hudec 18.03.2017, 00:07
Pokud to nebude rybník tak je moudřejším řešením rozdělit kabely hromadně v "suchu"
Chlapi souhlasím s váma. Když mě ale ty svítidla příjdou s metrovým kabelem, tak s tím nic nenadělám.
PS: Osobně mám raději smšťovací spojky.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana