Jak dopadne spor ČEZu s Jiřím Chalupou?

<< < (3/6) > >>

Jiří Kubík:
Připojovací podmínky ČEZu.

:)

Miroslav Minařík:
Citace: Jiří Kubík  10.03.2017, 10:42

Připojovací podmínky ČEZu.

:)

Zajímavé.
U E.ONu nic takového být nemusí.
Ale dnes si snad už můžeme vybrat distributora. Když mi nevyhovuje jeho "zbožné přání",  tak jdu k jinému, ne?

Rozvodak:
Citace: Miroslav Minařík  10.03.2017, 11:11

Zajímavé.
Ale dnes si snad už můžeme vybrat distributora. Když mi nevyhovuje jeho "zbožné přání",  tak jdu k jinému, ne?

Nenechte se milit. Muzeme si svobodne vybrat obchodnika s elektrinou ale distributor ma monopol.

Citace: Milan Hudec  10.03.2017, 08:09

Situace kdy občan ručí za nepoškození veřejně přístupného majetku, který jeho majetkem není je celkově taková divotvorná.

Je to dvojsecne. Historicky vzato, cim delsi odbocka k nepristupnemu elektromeru, tim spis casem na ni vznikne cernota. Kdyz je to venku ve sloupku tak uz si lajsne malo kdo.

S tim ze to muze udelat kdokoliv se hodne casto argumentuje. Tady na fotce byl rozvadec s krycim panelem, to uz zas trva dyl kdyz by to byla sabotaz. Hlavne mstit se takovim zpusobem, no nevim asi bych to spis cekal u nekoho kdo jede v nepravostech.

Spousta lidi parkuje na ulici a kolika se stane ze by jim nekdo ze msty povolil srouby u kol?

David Hruda:
Citace: Miroslav Minařík  10.03.2017, 11:11

Zajímavé.

Nejsem pořádně online, ale myslím, že   připojovacích podmínkách Eonu je stejná nebo podobná formulace.

Distributora si volit nemůžeme.

Fuk Tomáš:
Citace: David Hruda  10.03.2017, 13:04

Distributora si volit nemůžeme.

Tak jako se za levnějšími mobilními tarify můžeme přestěhovat do Polska, stejnou metodou si můžeme volit i distributora EE.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana