Jak dopadne spor ČEZu s Jiřím Chalupou?
Jiří Kubík:
Připojovací podmínky ČEZu.
:)
Miroslav Minařík:
Citace: Jiří Kubík 10.03.2017, 10:42
Připojovací podmínky ČEZu.
:)
Zajímavé.
U E.ONu nic takového být nemusí.
Ale dnes si snad už můžeme vybrat distributora. Když mi nevyhovuje jeho "zbožné přání", tak jdu k jinému, ne?
Rozvodak:
Citace: Miroslav Minařík 10.03.2017, 11:11
Zajímavé.
Ale dnes si snad už můžeme vybrat distributora. Když mi nevyhovuje jeho "zbožné přání", tak jdu k jinému, ne?
Nenechte se milit. Muzeme si svobodne vybrat obchodnika s elektrinou ale distributor ma monopol.
Citace: Milan Hudec 10.03.2017, 08:09
Situace kdy občan ručí za nepoškození veřejně přístupného majetku, který jeho majetkem není je celkově taková divotvorná.
Je to dvojsecne. Historicky vzato, cim delsi odbocka k nepristupnemu elektromeru, tim spis casem na ni vznikne cernota. Kdyz je to venku ve sloupku tak uz si lajsne malo kdo.
S tim ze to muze udelat kdokoliv se hodne casto argumentuje. Tady na fotce byl rozvadec s krycim panelem, to uz zas trva dyl kdyz by to byla sabotaz. Hlavne mstit se takovim zpusobem, no nevim asi bych to spis cekal u nekoho kdo jede v nepravostech.
Spousta lidi parkuje na ulici a kolika se stane ze by jim nekdo ze msty povolil srouby u kol?
David Hruda:
Citace: Miroslav Minařík 10.03.2017, 11:11
Zajímavé.
Nejsem pořádně online, ale myslím, že připojovacích podmínkách Eonu je stejná nebo podobná formulace.
Distributora si volit nemůžeme.
Fuk Tomáš:
Citace: David Hruda 10.03.2017, 13:04
Distributora si volit nemůžeme.
Tak jako se za levnějšími mobilními tarify můžeme přestěhovat do Polska, stejnou metodou si můžeme volit i distributora EE.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana