|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník

váš elektrikář a revizní technik
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 05.02.2017, 19:19 » |
|
V pátek jsme podobných krabic nainstalovali v mé pracovně asi 8. Zkušenosti máme dobré.
A nepoužil jsi náhodou KUH 1/L NA od KOPOSu? S těmi mám dobrou zkušenost. Konkrétně do dutých prostorů, krabice vypadá jak bota do jejíž špice lze umístit třebas relé.
I když zřejmě vím o čem píšeš, můžeš sem vložit konkrétní označení té krabice, aby bylo jasno o čem se bavíme? Osobně jsem ji ještě neinstaloval, ale jejich produkty do dutých stěn znám a některé z nich jsou z příliš měkého plastu a při utahování propadali, nebo ne zcela přesně seděli přístrojové šroubky. Ale zase mají poměrně bohatý sortiment krabic do dutých stěn.
|

kopos.jpg (5.56 KB, 196x196 - prohlédnuto 461 krát.)

f-tronik.jpg (15.92 KB, 800x227 - prohlédnuto 527 krát.)
|
|
Zaznamenáno
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
|
|
Miroslav Minařík
"Nejvyšším úkolem není teoretické poznání, nýbrž praktické umění žít!" Sokrates

Odborná publicistika v instalační elektrotechnice.
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 05.02.2017, 19:29 » |
|
A nepoužil jsi náhodou KUH 1/L NA od KOPOSu? S těmi mám dobrou zkušenost.
I když zřejmě vím o čem píšeš, můžeš sem vložit konkrétní označení té krabice, aby bylo jasno o čem se bavíme? Osobně jsem ji ještě neinstaloval, ale jejich produkty do dutých stěn znám a některé z nich jsou z příliš měkého plastu a při utahování propadali, nebo ne zcela přesně seděli přístrojové šroubky. Ale zase mají poměrně bohatý sortiment krabic do dutých stěn.
Použil. My to sádrovali pod omítku. Ta verze f-tronic do sádroše je jen jiné provedení, princi stejný, ne? Ale stále nechápu o čem je toto téma. Co toho Milana konkrétně zajímá? Ono je v pravidlech napsáno, že se má pokládat konkrétní otázka a ne všeobecná.
|
|
|
Zaznamenáno
|
S Elektrikou.cz už čtvrt století! 
|
|
|
Jan Franěk
Český elektrikář - živnostník

váš elektrikář a revizní technik
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 05.02.2017, 19:30 » |
|
Už jen podle obrázku je jasné, že výhodou oproti KOPOSu je to, že se nechá instalovat vykrouženou dírou pro krabici. Proti hovoří menší objem kapsy, i když je otázkou zda je to vždy tak velké jako u KOPOSu potřeba. PS: ještě musím konstatovat, že nepřehlednost stránek u F-tronic je opravdu 
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci. Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci. Revize el. a hromosvodů do 1000V Topné kabely k vytápění i ochraně majetku. www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585
|
|
|
|
|
|
|
|
Miroslav Minařík
"Nejvyšším úkolem není teoretické poznání, nýbrž praktické umění žít!" Sokrates

Odborná publicistika v instalační elektrotechnice.
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 14.02.2017, 20:05 » |
|
Jak bylo avízováno, krabice jsou tu! Milan o nich ví. Teď mu poraďte co testovat. A také kde. U Radka? 
|
S Elektrikou.cz už čtvrt století! 
|
|
|
|
|
|
|