Jsou nějaké změny v kreslení spojů ve schématech?
Marek Laube:
V některých schématech se vodivé spoje raději nekreslí, to by se v tom pak nevyznalo ani prase. ;) Kreslí se pouze cílové značení, viz příloha.
Pavel Horský:
Citace: Marek Laube 02.02.2017, 15:30
V některých schématech se vodivé spoje raději nekreslí, to by se v tom pak nevyznalo ani prase. ;) Kreslí se pouze cílové značení, viz příloha.
Tak mě při pohledu na vaší fotku nějak vůbec nenapadá, proč by se tam měli puntíky kreslit. I při té největší vůli a nepřekonatelné m chtíči by mi to přišlo nadevše hloupé, neboť se jedná jen o výstupy ze svorkovnic :-)
Jirka Š. Svejkovský:
Hlavně se jedná o výkres montážní. Dneska už se nepoužívá. Mimochodem, tohle tvořit byl pěkný opruz.
Marek Laube:
Já jsem nepsal o tom, že by v mnou vloženém schématu měly být puntíky. Jen to, že zde nejsou zakresleny pro jednoduchost vodivé spoje. Viděl jsem i podobné schéma s kompletními spoji a vyznat se, co kam je zapojeno je fakt děs.
Pavel Horský:
Citace: Marek Laube 02.02.2017, 17:42
Já jsem nepsal o tom, že by v mnou vloženém schématu měly být puntíky. Jen to, že zde nejsou zakresleny pro jednoduchost vodivé spoje. Viděl jsem i podobné schéma s kompletními spoji a vyznat se, co kam je zapojeno je fakt děs.
Souhlas.
Asi jsem si to vyložil jinak.
Pěkný víkend ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana