..jakým kabelem připojit elektrokotel ?
Milan Jaškanič:
Elektrokotel PROTHERM REJNOK 15K
NÁŠ TIP
Výrobce: Protherm
Katalog. číslo: proth.15k
Hmotnost položky: 34 kg
Běžná cena: 21 182 Kč (vč. DPH)
Cena po slevě: 14 503 Kč (vč. DPH)
Naše speciální cena: 14 503 Kč (vč. DPH)
DPH: 19%
SLEVA: 31.53%
Ušetříte: 6 679 Kč
Typ elektrický
Provedení závěsné
Výkon min. 6 kW
max. 15 kW
Odtah spalin bez odtahu
Rozměry š 410 mm
v 745 mm
h 240 mm
kotel PROTHERM REJNOK závěsné provedení, postupné spínání výkonu, možnost omezení max. výkonu, veškeré bezpečnostní prvky, nastavitelná maximální teplota otopné vody, zobrazení teploty a tlaku otopné vody, diagnostika, vestavěné čerpadlo a expanzní nádoba, možnost zapojení do kaskády (verze 21-24K), systém spínání HDO
Jaroslav Mrázek:
Tento typ kotle nemá vlastní jištění, proto výrobce určil výrobce určil velikost jmenovitého proudu předřazeného jističe. K tomu určil i minimální průřez vodičů přívodního kabelu. Nezohledňuje ovšem místní podmínky, tak jak psal již pan Hasala.
Pane Jaškanič, dobrá reklama. Opisovat katalog umíte. Co jste tím chtěl říct? :-\
Milan Jaškanič:
- že všetko je tam toho povedane čo sa tu len okrajmo/neisto pre prax nepoužiteľne opisuje.... NIC VIC. prajem pekný deň. (o.i. zmazalí mi "tereoticky" v praxi nepoužiteľný prepočet.
Daniel Veceřa:
To Jaškanič> ačkoliv jsem žil pět let na východním slovensku a dodnes vládnu slovenštinou víc než dobře, z vašich příspěvků mám pocit, že se něco muselo změnit. Obvykle vůbec nepochopím, co vlastně píšete. Vy sám tomu rozumíte?
Milan Jaškanič:
AK BY SOM VŠETKEMU ROZUMEL ... TAK TU NIE SOM.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana