Lze revidovat přípojku nn které chybí sloup?
Jan Alin:
Vzhledem k nataženým izolacím a výstražné tabulce na vrchním vedení zjevně distributor souhlasí. :)
Vít Rotrekl:
Citace: Jan Alin 05.10.2016, 21:23
Vzhledem k nataženým izolacím a výstražné tabulce na vrchním vedení zjevně distributor souhlasí. :)
Jestli to tam ale neosadili, když ten dům ještě stál :-)
Rozvodak:
Podle fotky to vypada ze je stozar konstrukcne spojen s tpu "rozvodnou drevstavbou" dole. Je to provizorium, co s tim nadelat. Jako vyslovene zivot ohrozujici bych to nevidel a tim padem to nejspis nebude nikdo hrotit.
Ty vystrazny tabulky a buzirky tam zrejme byly kvuli tomu, aby si babca neco neprihodila az bude vykukovat z okna - co novyho na vsi :D
Martin_Vašíček:
Mně se to celkem líbí ;D Je to takový provizorní řešení, ale rozhodně to vypadá lépe, než některá stávající vedení se kterým jsem měl tu čest (urezlé konzole, izolátory v takovém stavu, že i zazděné konzole probíjejí atd...)
Pavel Horský:
Tak to je maso :D Lidská tvořivost opravdu nezná mezí :D
Nebezpečné to tedy ale opravdu není a pokud se nepletu, vše co se týká elektriky je hodnoceno vždy co do bezpečnosti a ta je zřejmě održena.
Mě vždy jen zaráží, že je montér distribuce schopný neosadit elektroměr kvůli banalitě, kterou je např. absence popisek na vodičích a pak ho osadí do rozvaděče na takovémto paskvilu.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana