HAGER: Co musí dnes obsahovat příručka elektrikáře aby ji chtěl nosit v kapse?
Milan Hudec:
Čistě vědecky vzato ses stal hlavou rodiny díky svému vybočení z průměru.
Na spolusledování kretenských seriálů je pro ženy výhodnější pejsek ten zavrtí ocáskem u každého dílu (dance)
Zdeněk Friedrich:
Citace: Jan Bocek 04.10.2016, 10:24
Milane, opravdu jsi již nikdy nevytáhl z regálu takto odloženou příručku?
Bylo by škoda je likvidovat...v každé je nějaká perla ukrytá.
Jednou jsem zlikvidoval celou řadu ČSN ve formátu A5.
Myslel jsem si, že tohle již nikdy nebudu potřebovat.
Trochu jsem se mýlil.....
S ČSN jsem to naštěstí neudělal a mám je stále pod stolem, přestože jsem měl stejný názor :). Některé už nejsou ani on-line.
Bohužel jsem to v prvotním poblouznění internetem, koncem devadesátých let, udělal s červenými ročenkami "Příručka elektrotechnik a" v A6 a mnoha knihami a učebnicemi, které mi zabíraly místo. :(
Václav Třetí:
Vyhazovat jakoukoliv literaturu je chyba, ono se sice v dnešní době dá najít všelicos na internetu, ovšem některé věci nejsou nikde k nalezení.
Také se někdy hodí možnost konfrontace, jak se věci řešily dříve a nyní. Já naopak starou literaturu uchovávám a sbírám i to, co jsem jako nové neměl či nesehnal. Dost často mi to dodnes pomáhá.
Zdeněk Friedrich:
Bohužel, už s tím nic nenadělám. Mladost-blbost. Je to poučení z krizového vývoje.
Syn už takovou volovinu neudělá.
Jan Franěk:
Citace: Václav Třetí 04.10.2016, 14:39
Já naopak starou literaturu uchovávám a sbírám i to, co jsem jako nové neměl či nesehnal. Dost často mi to dodnes pomáhá.
Jj. Občas i přitáhnu něco z antikvariátu ;) Ale přiznávám, že většinu z toho jsem víceméně jen prolistoval, udělal si pár poznámek, nebo vložil do nich papírek s poznámkou - prostudovat lépe. Ale prozatím není moc kdy. :-\
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana