HAGER: Co musí dnes obsahovat příručka elektrikáře aby ji chtěl nosit v kapse?

<< < (3/6) > >>

Miroš Jan:
Milane  (jednicka)

Jan Bocek:
Citace: Milan Hudec  04.10.2016, 08:55

Tyhle příručky mám rád slouží coby etalon základních vědomostí a není nad pocit při  odložení s přesvědčením že je nepotřebuji.

Milane, opravdu jsi již nikdy nevytáhl z regálu takto odloženou příručku?
Bylo by škoda je likvidovat...v každé je nějaká perla ukrytá.

Jednou jsem zlikvidoval celou řadu ČSN ve formátu A5.
Myslel jsem si, že tohle již nikdy nebudu potřebovat.
Trochu jsem se mýlil.....

Jan Franěk:
Citace: Milan Hudec  04.10.2016, 08:55

Tyhle příručky mám rád slouží coby etalon základních vědomostí a není nad pocit při  odložení s přesvědčením že je nepotřebuji.

Jsem na tom tak trochu podobně. Rád si nimi listuji a zjišťuji co už znám a co si ještě musím doplnit. Skoro vždy se ale něco "nového" najde. Když nic jiného, beru to jako opakování základních vědomostí.
Občas jem podobnou příručkou argumentoval na stavbě, když nějaký kolegy trval na nesmyslném až nebezpečném řešení.
Jinak rád podobné příručky občas věnuji právě těm, co mají evidentně velké mezery ve znalostech. A že jich občas při revizích pár potkám. ;) Většina z nich to přijme poměrně s radostí, nekteří s rozpaky a zažil jsem i  odmítnutí, že to nepotřebuje  :-\ taky názor  (dance)

Ale s tím PDF to přece není problém. Stačí se jen podívat na stránky HAGERu http://www.hager.cz/dokumentace-software/dokumentace/katalogy-a-brozury/98656.htm

Už mám staženo  (beach)

Milan Hudec:
Citace: Jan Bocek  04.10.2016, 10:24

Milane, opravdu jsi již nikdy nevytáhl z regálu takto odloženou příručku?
Bylo by škoda je likvidovat...v každé je nějaká perla ukrytá.

Jednou jsem zlikvidoval celou řadu ČSN ve formátu A5.
Myslel jsem si, že tohle již nikdy nebudu potřebovat.
Trochu jsem se mýlil.....

To víš že se člověk někdy podívá do historie :)
Nicméně zastávám názor že pracovat se má s vědomostní rezervou a ne ji honit na stavbě na poslední chvíli.

Pavel Horský:
Já mám oblíbené červené příručky od STRO.M. Mohu si říci "mám doma červenou knihovnu"  8) :D Vždy si koupím nějakou novou a už se těším, jak si ji budu číst před spaním. Jsem normální nebo ne? Doma říkají, že ne  :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana