Jaká je pravděpodobnost poruch proti konvenční instalaci?
Tým Elektrika:
Jaká je pravděpodobnos t poruch proti konvenční instalaci?
Je systémová instalace proti klasické, konvenční instalaci více poruchová? V systémové instalaci je více elektroniky, bude s ní i více problémů s poruchami? Nebo naopak tento druh instalace nás ochrání před možnými většími ztrátami? Jaké jsou zkušenosti zástupců různých výrobců? Jejich názory je dost liší. Poslechněte si jejich názory.
Plné výpovědi dalších odborníků zde! zde...
Jaká je pravděpodobnos t poruch proti konvenční instalaci podle vaší praxe?
Miroslav Minařík:
Souhlasím s Radkem. Na systému se pokazily vždy jen konvenční periférie.
Roger:
Kdyz v elektronice nebudou elektrolyticke kondenzatory a jina kurvitka... Voyager uz leti skoro 40 let a snad jeste funguje :)
Radek Červený:
Citace: Roger 13.09.2016, 08:37
Kdyz v elektronice nebudou elektrolyticke kondenzatory a jina kurvitka... Voyager uz leti skoro 40 let a snad jeste funguje :)
Samozřejmě máte pravdu, kondenzátory jsou příčinou, proč jsem definitivně skončil s jedním tuzemským výrobcem, který měl zapotřebí je koupit levněji jak nejlevněji a náklady s reklamacemi šli pak bohužel za mnou, nikoliv za ním. A že to byla hezká série kusů. Od té doby je holešovská firma sprostým slovem v naší firmě.
Na straně druhé, mluvíme zde o systémovkách a váš názor je hodně obecný, řekl bych až bulvární. Zástupci, kteří se tohoto seriálu účastnili, zastupují lety prověřené systémy a neřekl bych, že se jedná o šunty srovnatelné s holešovskou produkcí.
Pokud tedy na svém názoru trváte, dopište sem konkrétní údaj ve stylu: Výrobce "Franta Vopršálek", výrobek "Návlek na robertka", vada "nevlezl se na robertka", navlíkala ho moje kvalifikovaná manželka v souladu s projekční příručkou. Pak bude mít tento názor nějakou váhu a jistě i hodnotu pro konkrétního výrobce. Jinak jde, promiňte mi ten výraz, o bulvární slint, odposlechnutý ve vesnické nálevně na výčepu po osmém panáku.
ACEOF ACES:
Zvládne/vydrží systémová instalace závadu na PEN nebo N?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana