R4M: Kam se odsune pošta pokud bude doručování předmětů otázkou dronů?

<< < (2/4) > >>

Miroslav Minařík:
Citace: Pavel Horský  31.07.2016, 19:54

Jako vtip dobrý

No, bavíme se o R4M (o budoucím Matrixu),  tak proč vtip?

Jan Franěk:
Osobně jsem přesvědčen o tom, že pošta se někam odsunula už v současnosti. Kam je asi všem jasné.  

Pokud by v budoucnosti měla přijít s něčím inovativním, rozhodně nebude patřit k lídrům, ale bude kopírovat někoho mnohem úspěšnějšího a nabídne své služby jako novinku v době, kdy jinde půjde o službu běžnou.

K dronům jsem trochu skeptický, především pokud se pošty týká.  Bojím se, že by spolu se zásilkou navíc dron nabízel pohlednice, stírací losy, pojištění a nějakého plyšáka. Nestojím o to, aby mě nějaká "plechovka" zdržovala podobnou nabídkou. Předpokládám že nejsem sám. To nemluvím o technické stránce celé záležitosti.

;D

Miroslav Minařík:
Citace: Jan Franěk  31.07.2016, 21:49

K dronům jsem trochu skeptický, především pokud se pošty týká.  Bojím se, že by spolu se zásilkou navíc dron nabízel pohlednice, stírací losy, pojištění a nějakého plyšáka. Nestojím o to, aby mě nějaká "plechovka" zdržovala podobnou nabídkou. Předpokládám že nejsem sám. To nemluvím o technické stránce celé záležitosti.

Také to vidím podobně. Dnes není nijak zajištěna bezpečnost takového doručovatele. A dovedu si představit, že pokud bude "předronováno",  tak se vytáhnou staré vzduchovky na špačky a ...

Možná takový dron může být funkční ve firemních objektech. Ale doručovat dronem něco spotřebiteli bez znalosti jeho nálady a vědomostí je dnes ještě opravdu nepředstavitel né.

Zdenek Hejčl:
Bylo by to velice zajímavé tohle doručování. Avšak ve slušné společnosti.
N....e mě někdo, je velký problém poslat bombu, nebo něco jiného dronem.  (zle)
Možnost zneužití je dost veliká....

Jirka Š. Svejkovský:
Něco podobného jsem viděl už v jakémsi dokumentu o zvláštním školním zařízení. Tam poštu doručovaly sovy. Dlouhý dolet, noční vidění a ani nepotřebujete nějaké povolení.  >:D

PS: Co je to to R4M?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana