Proč mi vybavuje chránič když chci zapojit obvod světel v koupelně?
Lukáš Rotrekl:
Teď jsem ulovil lepší net a koukl na video. (K bazénu mi dosáhne wifina jak kdy :).
Je pravděpodobné, že to dělá ten světelný obvod, ale stejně tak to může být jen inicializace na základě jiného problému za chráničem. Tazatel nepíše, na čem vařil ty vejce a jestli se v té době v koupelně svítilo....
Stejně bych začal odpojením spotřebičů ze zásuvek. Je to bez elektrikáře, tedy zadarmo.
Lubomir Veselka:
ono by to fakt asi chtelo prumerneho elektrikare pokud jsou to svetla tak ta 16jistic je taky trocu od veci
zmazat jsem hlupak az ted jsem videl video
František Šohajda:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 24.07.2016, 16:07
Problém bude v tom světelném okruhu (koupelna?). Je to práce pro elektrikáře, přinejmenším je lépe vybaven jak nářadím, tak znalostmi.
Já bych spíše řekl to, že musí být vybaven vědomostmi !
Nářadí má každý....... ;D
Xtorm:
(poklona) a (poklona) za reakce. Vejce se dělali na sporáku na plotínce a v koupelne a chodbě se nesvítilo. Zkoušel jsem vypnout a zapnou hl. jistič venku k bytu, vytahal jsem všechno ze zásuvek a stejně to dělá. Když mam vše nahozené krom chraniče a chranič dávám furt nahoru tak probliknou světla v koupelně a chodbě. Jinak když vypnu chránič nejdou mi zasuvky v kuchyni ostatní jsem nezkoušel.
Jiří Schwarz:
Za tu dobu, co tady běží ta diskuse, bych to měl několikrát nalezené a s největší pravděpodobnos tí opravené. Pokud to nedělá něco, co se dá odpojit ze zásuvky, je to na měření speciálním přístrojem, který se běžně používá při revizích. To se na dálku těžko vyřeší.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana