Proč mi vybavuje chránič když chci zapojit obvod světel v koupelně?
Xtorme:
včera večer jsem si delal vajíčka natvrdo :D a byl u PC slysel jsem cvaknutí ale neresil jsem to pak jsem sel a chtel zapnout mikrovlnku a nesla tak jsem sel do pojiste a byl dole chranic se svetlama s koupelny a nejde mi to furt nahodit podivejte se prosím na video co mi to presne dela.
Pavel Horský:
Ano,video je pěkné, nicméně mám pro vás jedinou správnou radu a tou je, abyste si zavolal elektrikáře. Ten na místě zjistí závadu a zároveň ji odstraní. vám pak zbyde čas na studium českého jazyka, protože je váš projev více než zoufalý.
Patrik Dedík:
Suhlas s kolegom Horskym. Zavad moze byt viac, pozvite nejakeho RT nech Vam to pekne pomera a ked tak nasledne opravi.
Pred nedavnom som riesil toto iste u jedneho klienta, tiez mu takto padal chranic, rozdiel bol ten, ze on mal centralny takze mu v byte neslo vobec nic.
Lukáš Rotrekl:
Začněte tím, že poodpojujete vše za zásuvek. Pokud se tím problém vyřeší postupně je zase zapojujte a přijdete na tu problémovou.
Jirka Š. Svejkovský:
Problém bude v tom světelném okruhu (koupelna?). Je to práce pro elektrikáře, přinejmenším je lépe vybaven jak nářadím, tak znalostmi.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana