Jaroslav Hasala
OSVČ

Znojmo (JM)
|
 |
« kdy: 22.07.2016, 12:00 » |
|
Potřeboval bych nějaké LED svítidlo pro noční (orientační) osvětlení. Mělo by jít o nějaké jednoduché LED svítidlo pro zapuštěnou montáž, bez infračidla nebo soumrakového čidla. Výkon postačí kolem 1W, napájení spíše 230V, ale mohlo by být i 12V. Ideálně pro montáž do KU68.
Jedním z důležitých kritérií pro výběr je i cena.
|
|
|
Zaznamenáno
|
elektromontážn í firma, revizní technik E2/A specializace : domovní a bytové instalace, průmyslové instalace, hromosvody. tel. : 603 355 919 email : jarda@hasala.cz
|
|
|
Lukáš Rotrekl

|
 |
« Odpověď #1 kdy: 22.07.2016, 12:36 » |
|
ABB v designu vypínačů zásuvek, cena kolem 500Kč. (Jinak to má i Legrand, myslím i Schneider..) SKOFF TANGO - ty jsou kolem 300Kč, ale zase na 10V (trafo nabízí taky) Pak se podívat Kanlux, Panlux, ....
Vše to je teda spíše nástěnné provedení.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....
Není mě jasné, jak je možné že spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.
|
|
|
LWQ
Neverifikovaný uživatel @2

|
 |
« Odpověď #2 kdy: 22.07.2016, 12:38 » |
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
Fuk Tomáš

|
 |
« Odpověď #5 kdy: 22.07.2016, 16:54 » |
|
Projedte web tympolplus.cz.
Vypadají zajímavě, pestrý sortiment provedení i funkcí. Ale vytkl bych jim předpotopní světelnou účinnost. 30 lm/W ...
|
|
|
Zaznamenáno
|
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.
Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)
|
|
|
|
Fuk Tomáš

|
 |
« Odpověď #7 kdy: 22.07.2016, 17:39 » |
|
To holt záleží hlavně na tom, jak moc rovnoměrné osvětlení člověk požaduje. Mně k témuž účelu postačuje 1 světélko na patro (tříramenné schodiště se 2 podestami na patro, svítidlo 1,5W / 165 lm) orientované tak, aby se světlo rozptýlilo o strop a neoslňovalo. Nedával jsem tady odkaz, protože to nevleze do KU68.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.
Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)
|
|
|
|
|
|