Patrik Dedík
Elektrikár a živnostník

|
 |
« kdy: 23.06.2016, 22:05 » |
|
Chcel by som vediet ci viac pouzivate plastove alebo oceloplastove ... ja som robil s OEZ Distron rza no nebol som spokojny. Pokukoval som aj po Hagerovi Volta, ale neviem ako je to presne riesene tie bez skrutkove mostiky. Este sa mi celkom pozdava Schrack male rozvodnice KVM ale tam ma odradza cena a Amparo zasa mi nepasuje mostik. Co pouzivate vy?
|
|
|
Zaznamenáno
|
Elektrotechnik na riadenie činnosti, alebo na riadenie prevádzky E1/A Projektovanie E2/A El. inštalácie domov a bytov vrátane bleskozvodov pdedik@centrum.sk
|
|
|
|
Patrik Dedík
Elektrikár a živnostník

|
 |
« Odpověď #2 kdy: 24.06.2016, 09:42 » |
|
Schrack Modul 160. Pro RD zacinam rozmery na 3x24mod. Pro byt SCHRACK WUH-3(4), 3(4)x 12mod.
Pouzivate plastovu alebo plastovu s ocelovymi dvermi. Viete mi poslat link? Davate srobovane alebo bezsrobove svorky. Tie bezsrobove nemaju maly prierez? Ci su tam aj na srobovanie velkych prierezov
|
|
|
Zaznamenáno
|
Elektrotechnik na riadenie činnosti, alebo na riadenie prevádzky E1/A Projektovanie E2/A El. inštalácie domov a bytov vrátane bleskozvodov pdedik@centrum.sk
|
|
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK

Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 24.06.2016, 11:10 » |
|
VOLTA od HAGER se super. Používám vše od Hager.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
Patrik Dedík
Elektrikár a živnostník

|
 |
« Odpověď #5 kdy: 24.06.2016, 11:33 » |
|
VOLTA od HAGER se super. Používám vše od Hager.
To som pucul, budem ju musiet vyskusat. Viete mi dat nejaku stranku na eshop? Lebo na hager.cz neni su ceny. Vit a link na tu modul 160 mi viete dat?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Vít Rotrekl

|
 |
« Odpověď #7 kdy: 24.06.2016, 11:43 » |
|
To som pucul, budem ju musiet vyskusat. Viete mi dat nejaku stranku na eshop? Lebo na hager.cz neni su ceny. Vit a link na tu modul 160 mi viete dat?
tak myslím, že na www.schrack.sk to už zvládnete, ne?
|
|
|
Zaznamenáno
|
Mírně pokročilý RT 
|
|
|
Pavel Horský
ČESKÝ ŽIVNOSTNÍK

Podbořany - projekční a revizní činnost E2A, E2B
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 24.06.2016, 13:17 » |
|
TO Dedík: net je plný cen, jen stačí např. napsat do vyhledávače "Hager Volta" a rolováním si najít vyhovující odkaz jako např. http://www.srovnanicen.cz/q/rozvodnice%20hager%20volta/
|
|
|
Zaznamenáno
|
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví Návrhy a výpočty umělého osvětlení Návrhy ochrany před bleskem a přepětím Revizní technik E2A, E2B http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602 email: horac@podborany.cz
|
|
|
Patrik Dedík
Elektrikár a živnostník

|
 |
« Odpověď #9 kdy: 24.06.2016, 13:26 » |
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Patrik Dedík
Elektrikár a živnostník

|
 |
« Odpověď #11 kdy: 24.06.2016, 14:25 » |
|
Na RD, kde je ohrev TUV a topeni plynem a neni tam moc elektriky je to takovy, bych rekl, minimum.
Modul 160 mam radeji, protoze je v nem vic mista na draty. Lip se to dratuje a zapojuje. Vetsi mezera mezi jistici, hlubsi...
Ved to, rozumiem, niekedy mi staci 14x3 modulovy rozvadzac a este mi ostane rezerva. Zalezi od domu
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|