|
Jiří Schwarz

|
 |
« Odpověď #1 kdy: 03.06.2016, 19:28 » |
|
Pokud je pro vás přijatelná cena, tak do každého vedení vložit na obou koncích slučovač/rozbočovač Existuje jich na trhu několik, jedna z možností je např. toto: (konkrétně s tímto výrobkem nemám zkušenost, ale jiné této značky vždy bez problémů) http://www.ivo-pt.cz/slucovac-sat-tv-i458.htm
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl! Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)
|
|
|
Fuk Tomáš

|
 |
« Odpověď #2 kdy: 03.06.2016, 19:57 » |
|
Obávám se, že jádro problému zde bude sloučení signálů ze čtyř LNB do jednoho kabelu. Přidat k tomu UPC kabelovku je pak triviální.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.
Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)
|
|
|
|
|
Martin_Vašíček

|
 |
« Odpověď #4 kdy: 03.06.2016, 20:04 » |
|
Pokud je pro vás přijatelná cena, tak do každého vedení vložit na obou koncích slučovač/rozbočovač Existuje jich na trhu několik, jedna z možností je např. toto: (konkrétně s tímto výrobkem nemám zkušenost, ale jiné této značky vždy bez problémů) http://www.ivo-pt.cz/slucovac-sat-tv-i458.htmJá jsem zase někde četl chválu na podobné slučovače od firmy ALCAD. Jde ale o to, že jsem vždy našel pouze 1 vstup SAT + 1 vstup TV a 1 výstup TV+SAT. Podle toho co tu mám, tak bych potřeboval 4xvstup SAT (případně 1x) 1xvstup UPC(TV) a 4x výstup UPC(TV)+SAT
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
David Hruda

|
 |
« Odpověď #5 kdy: 03.06.2016, 20:30 » |
|
UPC rozbočit na 4, 4x slucovač ant+sat. Nevím, jestli přes rozbočovač a slucovač proleze i internet bez ztráty...
|
|
|
Zaznamenáno
|
Revize E2/A, montáže, projekty, alarmy... Smluvní partner společnosti EG.D Znalec v oboru ELEKTROTECHNIK A: rozvody a instalace, spotřebiče, hromosvody a ochrana proti přepětí, revize el. zařízení a hromosvodů. ELEKTRONIKA: zabezpečovací systémy, spotřební elektronika Jih ČR www.elektro-hruda.cz
|
|
|
|
Fuk Tomáš

|
 |
« Odpověď #7 kdy: 03.06.2016, 23:20 » |
|
UPC rozbočit na 4, 4x slucovač ant+sat. Nevím, jestli přes rozbočovač a slucovač proleze i internet bez ztráty...
Měl by prolézt - alespoň u nás používá kmitočty pod IV. TV pásmem, takže jsem ho bez problémů sloučil s DVB-T z STA. Ovšem ztráta při rozbočení na 4x je nevyhnutelná, vyplývá ze zákona zachování energie 
|
|
|
Zaznamenáno
|
Když vím, rád poradím: fyzika, elektronika, IT, ale i obchod a právo. Když nevím, ptám se anebo držím ústa.
Jen ten, kdo něčemu stoprocentně rozumí, to dokáže vysvětlit tak, aby tomu nikdo jiný nerozuměl. (Murphy)
|
|
|
|
|
|
|
|