Neznáte dodavatele starých krabic, hodících se do kamenného obložení?

<< < (7/8) > >>

Jan. Holub:
Jak jsem psal výše, nejsem odborník na elektro. EP skříňkou myslíte co?? Pamatuju si na krásné litinové krabice, ve kterých byla 3x šroubovací pojistka.....m yslím, že se ji říkalo "fejfarka". Pokud myslíte tohle, mohl by mi někdo napsat odborný název, abych věděl co mám hledat. A dalo by se v této skřínce kromě 4x10 napojit i 3x1,5ovládací??

Jan. Holub:
Ještě doplním, že ta "fejfarka" byla veliká asi tak 15x20 cm .....to by mi vyhovovalo. Nechci tam žádnou velkou bednu.

Jiří_Hrubý:
EP skříň je takový hezký "kus nábytku" s odlitým znakem elektrických podniků. Ale větší než SILka, která není esteticky tak zajímavá. To je ta, co scháníte. Si dejte do Googlu "litinová HDS"
Pak jsou ještě občas vidět OPKV krabice. 

Vít Rotrekl:
Citace: Jan. Holub link=topic=35536.msg277954#msg277954KAte=1464764641

Ještě doplním, že ta "fejfarka" byla veliká asi tak 15x20 cm .....to by mi vyhovovalo. Nechci tam žádnou velkou bednu.

Kdyz si budete kupovat novy auto, tak se taky budete shanet po Trabantu?
Neznam vasi situaci, ale rozhodne bych se snazil aby bylo na kabelech co nejmene SILka ma drobny problem. Je pouze do 25A, coz by mozna stacilo, ale nevime jaky tam mate kabel, myslim ze zapojit do ni neco vic nez CYKY 4x10/AYKY 4x16 nelze.
Osadit na novy zarizeni krabici zvanou SILka/fejfarka... je dle me krok tak o 20let na zpet...

Jan. Holub:
O tom Trabantu sice máte pravdu,ale budu trochu oponovat: Do bytu zařízeného starožitnostmi si taky nedáte supermoderní sedačku z IKEA.
Ta zeď tam stála už před 300 lety....tak na ní nepověsím plastovou bednu! I vzhled nového RD přizpůsobuji historii místa kde bude stát. Dobrá informace je, že podle vás na 4x10 CYKY stačí.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana