Proč mi nová mikrovlnka vyhazuje jistič 16A?
Jiří Schwarz:
C může být problém.
Ono se v textu kromě vypadlého jističe píše o výměně pojistky v mikrovlnce...
Takže po opakovaném sejmutí deklu tam mohou být takové stopy, že by záruka nemusela být uznána.
Pojistka v mikrovlnce, pokud jde vyměnit, je umístěna tak, aby to bez nářadí, bez rozebrání nešlo...
Ty dveřní spínače mohou změnit "postup spínání" po nějakém mechanickém namáhání, nebo pokud se někdy otevřu dveře když to běží a na kontaktu se to "napálí" tak, že to pak někdy zůstává "slepené" i při otevírání ve vypnutém stavu.
Josef Jandera:
Citace: Jiří Schwarz 26.05.2016, 17:07
C může být problém.
Ono se v textu kromě vypadlého jističe píše o výměně pojistky v mikrovlnce...
Takže po opakovaném sejmutí deklu tam mohou být takové stopy, že by záruka nemusela být uznána.
Pojistka v mikrovlnce, pokud jde vyměnit, je umístěna tak, aby to bez nářadí, bez rozebrání nešlo...
Ty dveřní spínače mohou změnit "postup spínání" po nějakém mechanickém namáhání, nebo pokud se někdy otevřu dveře když to běží a na kontaktu se to "napálí" tak, že to pak někdy zůstává "slepené" i při otevírání ve vypnutém stavu.
Já jsem ji odesla, ale buď pošta anebo prodejce kam jsem ji poslal tak rozbily přední sklo. Takže jsem pytli
.
Mirek Čech:
A pokud už do toho někdo lezl tak asi těžko uznají reklamaci takže cílovou stanicí bude SD.. A ještě dotaz kolik ten zázrak stál ?
Josef Jandera:
Citace: Mirek Čech 26.05.2016, 17:40
A pokud už do toho někdo lezl tak asi těžko uznají reklamaci takže cílovou stanicí bude SD.. A ještě dotaz kolik ten zázrak stál ?
Kupoval jsem ji přes aukro a stála 2100kč. Má 2 grily h+s+horkovzduch+mikrovl. A je celonerez.
L Dufek:
Proč mi to připomíná Kolesu?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana