Vybíráte světelné zdroje i podle vzhledu?
Lukáš Rotrekl:
Minimálně u té "pokreslené" půjde i o design. Jakoby všesměrové jde udělat určitě i výrazně levněji a dělají se...
A kam toto designem? Já nevím, na to jsou architekti, ty si člověk platí aby mu navrhli věci, který by sám nikdy nevymyslel... ;D
Jirka Š. Svejkovský:
Moje máma koupila svojí vnučce nože (zařizuje si svoje hnízdečko). Prý se jí líbili v nějakém katalogu. Jsou pokreslené, design super. Těším se na to, až je začne používat.
Tak je to se vším. Neumím vyrobit kvalitu, tak vezmu šmejd a dám tomu design. Typický příklad jsou hodinky.
Ivo Ondra:
Ta černá by se vyjímala na hřbitově :'(
Pavel Horský:
Vybíráte světelné zdroje i podle vzhledu?
Ne. Zajímají mne především parametry žárovky. Design u žárovky beru jako nepříliš podstatnou záležitost.
Je to přesně jako s tím výběrem vozu. Škoda, že v diskusích na elektrice nepíší ženy, asi bysme se divili ;) :)
Jan Franěk:
Několikrát do roka, spolupracuji na různých projektech s návrháři a designéry. Proto beru vzhled jako jeden z důležitých parametrů. Myslím že si i jako elektrikáři na toto musíme zvyknout a vycházet vstříc různým požadavkům, protože dnes už nemáme jen domy ve tvaru kostky, nebo chaloupky se sedlovou střechou, pouze bílou fasádu pobitou prkny v Palisandru a tak podobně. Svět je mnohem barevnější než vodiče v kabelech.
Ostatně i u toho auta se koukám jak vypadá. Doma by mi například vůbec neprošla Mutipla kvůli svému vzhledu, byť je velmi praktická. Občas tím zlobím/straším své děti ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana