Vybíráte světelné zdroje i podle vzhledu?

(1/3) > >>

Jan Franěk:
V posledních letech se na nás hrnou nabídky inovativních světelných zdrojů ze všech koutů. Nebudu teď rozebírat jejich technické parametry. Nyní jsem narazil na zajímavý tvar „žárovky“.
Tvar a vzhled světelného zdroje, se stává čím dál tím více jedním z velmi důležitých parametrů pro výběr konkrétního zdroje. Co říkáte na tento z přiloženého obrázku? Napadá vás kam by se hodil?

Milan Hudec:
To je tak ošklivý že snad na wc coby odpuzovač dlouho sedících.

Jan Franěk:
Citace: Milan Hudec  26.03.2016, 12:12

To je tak ošklivý že snad na wc coby odpuzovač dlouho sedících.

To byla i moje první reakce. Nyní si to už tak úplně nemyslím. Docela mě zaujala ta "pomalovaná" žárovka.  (beach) (whist)

Jiří_Hrubý:
Vypadá to na pokus o všesměrový zdroj světla. Pravděpodobně cílený na volně stojící lampu či do jednoduchého lustru. Je ovšem otázkou, zda bez stínítka nebude náhodný pohled do čipu způsobovat oslnění. Se stínítkem zase nevynikne "nádhera" tohoto veledíla a obrázky půjde sledovat stejně jen na vypnuté, ač nejsou ošklivé.
Je to o vkusu každého soudruha, ale za sebe považuji za vkusnější retromitující klasičky.

Jiří Buben:
Stejně jako kolega Hrubý, si myslím, že více než o design jde o pokus o všesměrový zdroj s LED technologií.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana