Jde vyměnit kryt zásuvky a krabice pro věneček?

<< < (3/4) > >>

Václav Třetí:
Nové provedení zásuvky vyobrazené na foto má posunutý již zmíněný šroubek a samotné zásuvky jsou od sebe mírně oddáleny (asi o 2 mm) protože kryt z bezpečnostních důvodů nemá mezeru uprostřed mezi nimi. Obdobně existují dvě provedení dvojzásuvky ABB Clasic (se zaoblenými rohy na větší lištovou krabičku).

Pro tazatele: Rozvod je tedy měděný, což je velká výhoda, je dvouvodičový, nebo třívodičový? Omlazení za těchto podmínek moc neuděláte stejně, existují dvojzásuvky nového provedení (jak píši výše),  které přesně kopírují lištovou krabičku, ale až na malý schůdek na krytu na místě sešikmených stran provedení které máte, vypadají úplně stejně, takže si moc nepomůžete. Ty by se ale musely vyměnit celé, týkají se jich výše zmíněné rozdíly. Zásuvkám a vypínačům, pokud nejsou vypálené či jinak poškozené většinou pomůže k pěknému vzhledu důkladné umytí. Vypněte patřičné okruhy jističem, demontujte kryty, které na několik minut namočte do teplé vody a pak vydrbejte měkkým silonovým kartáčem s dlouhými vlákny mýdlovou vodou. Nejlepší je na to mýdlo na praní (Hellada nebo Mýdlo s jelenem - dají se stále sehnat v dobré drogerii) nebo ostřejší toaletní mýdlo. Kryty před montáží důkladně vysušte.

Dan1elK:
Mockrát  (poklona)  za odpověď, asi nezbývá jiná možnost než je vyčistit. Ještě jednou  (poklona)  za vyčerpávající odpovědi.

Milan Hudec:
Citace: Václav Třetí  10.03.2016, 10:23

Nové provedení zásuvky vyobrazené na foto má posunutý již zmíněný šroubek a samotné zásuvky jsou od sebe mírně oddáleny (asi o 2 mm) protože kryt z bezpečnostních důvodů nemá mezeru uprostřed mezi nimi. Obdobně existují dvě provedení dvojzásuvky ABB Clasic (se zaoblenými rohy na větší lištovou krabičku).

No to jsem tomu dal (fool) (fool) díky za osvětlení pane Václave.
Jak jste myslel onu bezpečnost nespojených děr?

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Milan Hudec  10.03.2016, 16:48

No to jsem tomu dal (fool) (fool) díky za osvětlení pane Václave.
Jak jste myslel onu bezpečnost nespojených děr?

To by mě taky zajímalo.  ??

Martin Kurka:
I pohledem je vidět rozdíl.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana