Jaké je finanční rozpětí zprovoznění přípojky na pozemku?
Matos:
Citace: Tomáš Kurel 24.02.2016, 10:55
To by člověk nevěřil, tento člověk je jeden z potávajících na nej řemeslnících.c z...
a dal jsem s tim tu práci (jelikož v jeho vesnici bydlim) a spočítal mu cenu, s rezervou a poplatkem řemeslníků cz na 14000 (rozvaděč ER, zásuvkový rozvaděč, revizi, práci, kabeláž a říkal jsem si, že to je taková skro charitka, ale když je to ve stejné obci, tak mu dám nabídku - to bych nevěřil, že se to dá nabídnou za 4000,- to bych si tu poptávku nepřečetl ani dokonce.
Ta nabídka 4.000,- byla prakticky za práci a pár kabelů :) Toto jsem nikdy nezařizoval, jsem naprostý laik.
Teď, když už jsem to alespoň trošku pochopil tak je mi jasný, že jsem vás tady na foru musel všechny slušně pobavit :)
Jiří_Hrubý:
Citace: Vít Rotrekl 24.02.2016, 20:00
Proč by distributor nezkousnul ER 212/NVP7P?
Protože tazatel neuvádí kraj a co vím - pro "pražáky" jsem už dávno nic nedělal - PRE s ním mívala trochu problém (možná to bylo v jedinci) a nevím jak je to nyní.
Vít Rotrekl:
Tazatel zmínil ČEZ...
Možná měl PRE problém s tím, že rozvaděče ER212/xxxxx jsou standartně vydrátovaný pro E.ON a ČEZ, tedy, že nejde PEN přes elektroměr... Ale možná dělají i serii pro PRE, kde je to provedeno pro PRE.
Matos:
Tak jsem si našel dvoutarifní elektroměrové rozvaděče, které se mi vejdou do pilířku - ER212/NVP7P o šířce 40 nebo 41 cm.
Oba jsou pro ČEZ.
V podmínkách ČEZu jsem nikde nenašel minimální šířku skříně, tak doufám, že mi neodmítnou namontovat elektroměr...
Zdenek Hejčl:
Pozor, u ER212/NVP7P tam je šířka 470mm, nikoliv 410mm....
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana