Jaké je finanční rozpětí zprovoznění přípojky na pozemku?
Tomáš Kurel:
To by člověk nevěřil, tento člověk je jeden z potávajících na nej řemeslnících.c z...
a dal jsem s tim tu práci (jelikož v jeho vesnici bydlim) a spočítal mu cenu, s rezervou a poplatkem řemeslníků cz na 14000 (rozvaděč ER, zásuvkový rozvaděč, revizi, práci, kabeláž a říkal jsem si, že to je taková skro charitka, ale když je to ve stejné obci, tak mu dám nabídku - to bych nevěřil, že se to dá nabídnou za 4000,- to bych si tu poptávku nepřečetl ani dokonce.
Jan Bocek:
Tomáši,
všichni zkoušejí.....a je to dobrovolné.
Zdenek Hejčl:
Šíře 41cm je málo....
Minimální rozměr pro dvojtarif je 45x45cm, na premixové desce.
Zřejmě nebylo počítáno v pilířku s HDO.... (zle)
Jiří_Hrubý:
Citace: Matos 23.02.2016, 21:32
Ještě se zeptám - jaká je minimální šířka a hloubka elektroměrové skříně?
Šířku prostoru v pilířku na skříň mám 41cm, údajně se budou muset cihly ořezat aby vzniklo místo minimálně 45cm. Je to tak, nebo těch 41cm stačí?
Záleží na distributorovi, jestli zkousne ER212 NVP7P.
Pak je taky otázkou, co je za skříň vedle. Může být a pravděpodobně bude dvousadová, protože jinak by osazení SS do vašeho pilíře bylo poněkud problematické - nejspíš se jedná o zasmyčkované skříně a přidaná by musela taky na smyčku.
V ideálním případě se bude jednat o protažení CYKY 4B10 do vedlejší skříně a osazení výše uvedeného RM. Pak by bylo ale potřeba podezdít prostor pod.
Vít Rotrekl:
Proč by distributor nezkousnul ER 212/NVP7P? Ha, venkovní rozměr 400x600mm. Když odečtu, řekněme 2cm na každé straně šířky (rám rozvaděče), tak se dostaneme na 360mm, což je minimální šířka požadovaná distributory ČEZ a EON, viz přiložený výstřižky.
Takže odvolávám co jsem řekl ve svém prvním příspěvku. Dle mě by se tam tedy ER 212/NVP7P měl vlézt...
Otázkou zůstává jestli je na sousedním pilířku SP na dvě sady pojistek, nebo budete muset mít svoji SP. Ale toto by mělo být jasné ze stanoviska o připojení, které jistě máte, když se už pouštíte do naceňování dodávky.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana