Je zapojení více svítidel za sebou bez lustrové svorky přípustné?
Vít Rotrekl:
Origo svorku vykuchat, osadit pakovou wagofku pro tri vodice. Misto zdejsiho hledani problemu, uz mohlo byt namontovano 10 lustru.
A ted do me, ze jsem zasahl do vyrobku a tudiz jsem za to odpovedny. Asi se tim rizikem naucim zit.
Jiří Novotný- Stryker:
Citace: Vít Rotrekl 03.02.2016, 12:41
Origo svorku vykuchat, osadit pakovou wagofku pro tri vodice. Misto zdejsiho hledani problemu, uz mohlo byt namontovano 10 lustru.
A ted do me, ze jsem zasahl do vyrobku a tudiz jsem za to odpovedny. Asi se tim rizikem naucim zit.
Všeobecně tento postup nelze doporučit. Čert vem nějaké světlo někde na záchodku, přijít tímto postupem o záruku u dražší věci-škoda :(
Ale každý kdo má občanský průkaz je sám za sebe zodpovědný, nechť tedy koná dle svého uvážení :)
Vít Rotrekl:
Jeste se me to nestalo. Aby nebyla uznana zaruka, kdyz jsem odstranil original svorkovnicku a dal tam wogofku. Cimz netvrdim ze se to nemuze stat.
Jiří Schwarz:
Tohle by bylo na hóóódně velkou diskusi, když demontuji čokoládu, dát tam jinou svorku, nacpu do ní licnu, u některých "levných lustrů" prasácky cínovanou, jestli bych se k tomu chtěl hlásit, kdyby se něco stalo... "Cihla nebo panel nehoří", dřevěná konstrukce stropu je už o něčem jiném...
Milan Hudec:
Na stranu druhou cpát do dřevěného stropu rozbočovací krabici a z této jít pár cm. kabelu do svítidla?
Pokud původní čoko vyměnit, tak za keramickou a mám klid.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana