Jak si legislativně vyložit aktivní hromosvod na letištní hale?

<< < (2/27) > >>

František Šohajda:
Citace

tak jsou to stavební úřady a TIČR, ten vydává kladné stanovisko, ten posuzuje dokumentaci, ten provádí místní šetření na stavbě za nemalý peníz.

Jenže TIČR z několika diskuzí tvrdí, že za nic nezodpovídá ??Prý jen kontroluje zda je revize nebo není...? Za vše zodpovídá RT ? Alespoň dle jejich vyjádření?? ;)

Pavel Horský:
Citace: Jiří Novotný- Stryker  05.11.2015, 08:54

Tak toto je vážně jeden z nejzoufalejšíc h pokusů o nápravu, co jsem kdy viděl  >:(
Navádět kohokoli k anonymům? Pokud si jsem něčím jist a stojím si za tím, jdu a podám příslušné oznámení na toho, o kom si myslím, že porušil zákon.

Ale kolega Hájek přece parádně vysvětlil, proč na začátku příspěvku naváděl právě k anonymitě. Má samozřejmě pravdu. Zde se jedná o poměrně velké peníze a to si pak nenechá nikdo jen tak líbit.
Podívejte se, např. v diskusích jde oproti popisované situaci naprosto o lejno a přesto je tu 1/2 přispěvatelů schována za svoji anonymitu.

Co se týká technické věci příspěvku, opravdu mě už nebaví poslouchat věčné bědování, jak je ESE špatně, jak jeho montáž hraničí nebo dokonce je trestným činem, jak je potřeba se zachovat tak či onak při zjištění jeho instalace.
Stále se o tom jen povídá a píše.
Kdyby to byl takový problém, tak už by ESE nikdo nikdy v ČR nenainstaloval .
Když se tak nad tím zamyslím, mě to vlastně až tak nevadí. Lumpové jsou a budou a s tím je potřeba se asi smířit.......a nebo......vyra zit do boje.

Ale když je např. u ČES větší zájem o slevy na koupi vozů OPEL, pak se nikdy nic nezlepší. Ona taková sleva na koupi vozu se vydupává podstatně lépe a výsledek hodný poplácání po ramenou je tu vlastně okamžitý.
Dovolím si ale říci, že na to kálí Bílý tesák.

Miroslav Minařík:

Ta letištní hala je typickou ukázkou toho, co nikdo nechce veřejně obhájit.
Nikdo z obhájců aktivních hromosvodů nemá zájem nebo odvahu se veřejně postavit vstříc živé diskusi se zastánci fyzikálních zákonů.
Resp. nevím o žádném takovém.
Za to vím o mnoha, kteří raději budou šířit svůj neobhajitelný komerční názor potutelně mezi "čtyřma očima".

Vůbec není účast otázkou financí. Živý přenos takového setkání by šel na vrub našich nákladů. Je to opravdu jen a jen nezájem, možná strach dát všanc svou pověst.

Pavel Horský:
A už si zkoušel hromadně oslovit všechny zástupce výrobců hlavic u nás v ČR a také montážní firmy, které ve velkém na svých stránkách prezentují montáž hlavic včetně cenových hladin?
Neosloví je ani reklama zdarma?
Nechce se mi věřit, že by do toho nikdo nešel.
To by byl dobrý přenos, moc dobrý.
Jako oponenta bych pozval Honzu Hájka.
Tzv. "Ring volný"

Maroš Klein:
Citace: Pavel Horský  05.11.2015, 12:04

.......a nebo......vyra zit do boje...

To sa už vyrazilo.
30.9. skončilo pripomienkovan ie STN 34 1398, a mám dojem že aj za účasti p. Hájka.
Očakávam, že sa prihlásil do výberu pre zloženie pracovnej skupiny a dozvieme sa tu od neho aj nejaké neoficiálne informácie.
https://www.sutn.sk/news.aspx?id=128

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana