Jak si legislativně vyložit aktivní hromosvod na letištní hale?
Jiří Novotný- Stryker:
Citace: František Šohajda 05.11.2015, 11:15
Jenže TIČR z několika diskuzí tvrdí, že za nic nezodpovídá ??Prý jen kontroluje zda je revize nebo není...? Za vše zodpovídá RT ? Alespoň dle jejich vyjádření?? ;)
Zřejmě jste nikdy s TIČRem nepracoval. Jinak by jste toto nemohl napsat. TIČR nekontroluje jen revize, to je blbost. Je to pouze jeden z podkladů.
Záleží na člověku, kus od kusu je to rozdílné, nicméně, první co musíte předložit je samozřejmě projektová dokumentace (všeobecně). Běda, jak jsou v ní nedostatky, to ihned vyvolá hněv boží.
Následně na to mimo jiné i místní šetření a závěr v podobě elaborátu se zelenou, či červenou přelepkou.
Jiří Novotný- Stryker:
Citace: Pavel Horský 05.11.2015, 12:04
Ale kolega Hájek přece parádně vysvětlil, proč na začátku příspěvku naváděl právě k anonymitě. Má samozřejmě pravdu. Zde se jedná o poměrně velké peníze a to si pak nenechá nikdo jen tak líbit.
Podívejte se, např. v diskusích jde oproti popisované situaci naprosto o lejno a přesto je tu 1/2 přispěvatelů schována za svoji anonymitu.
Co se týká technické věci příspěvku, opravdu mě už nebaví poslouchat věčné bědování, jak je ESE špatně, jak jeho montáž hraničí nebo dokonce je trestným činem, jak je potřeba se zachovat tak či onak při zjištění jeho instalace.
Stále se o tom jen povídá a píše.
Kdyby to byl takový problém, tak už by ESE nikdo nikdy v ČR nenainstaloval .
Když se tak nad tím zamyslím, mě to vlastně až tak nevadí. Lumpové jsou a budou a s tím je potřeba se asi smířit.......a nebo......vyra zit do boje.
Ale když je např. u ČES větší zájem o slevy na koupi vozů OPEL, pak se nikdy nic nezlepší. Ona taková sleva na koupi vozu se vydupává podstatně lépe a výsledek hodný poplácání po ramenou je tu vlastně okamžitý.
Dovolím si ale říci, že na to kálí Bílý tesák.
Na jednu stránu vám vadí anonymous (např. já), na druhou stranu názor pana Hájka obhajujete, který k tomuto navádí? Takové typicky české, vadí mi to, ale jsem přizdisráč, tak ať do toho jde někdo jiný, já to budu jen kritizovat. Pokud zde v ČR dochází k porušování zákona, může jít kdokoli komu to vadí podat trestní oznámení. V tomto konkrétním případě to nebude ani neznámý pachatel, pan Hájek viníky zná.
Nerozumím vám, vážně néééé.
Já osobně bych na anonymní údaní nereagoval, pokud se dotyčný není ochoten pod takto vážnou věc podepsat.
Maroš Klein:
Každý tu už priznal že ESE „nejakou“ ochranou je.
Takže ak vznikne ochota pre diskusiu v prostredí „niečo na tej mary je“ oslobodená od legislatívy, tak potom sa hádam pridá aj nejaký utajený zástanca ESE, Ati a ja si tiež viem predstaviť v tejto ochrane zmeny ktoré ju úplne nezničia a zachovajú jej identitu.
Pokiaľ sa ale bude debatovať o ESE z pozície „za mnou stojí legislatíva“ , potom tak skoro žiadna zmysluplná debata ani zmena nenastane. Zatiaľ je stav taký, že vo výsledku psi brešú, naháňajú vlastný chvost a karavána ide ďalej. U vás i u nás.
Miroslav Minařík:
Citace: Maroš Klein 05.11.2015, 13:26
Každý tu už priznal že ESE „nejakou“ ochranou je.
Nevzpomínám si, že by někdo někdy tvrdil, že ESE není ochranou žádnou. Celý střet se odehrává úplně jinde.
Maroš Klein:
Citace: Miroslav Minařík 05.11.2015, 13:46
Nevzpomínám si, že by někdo někdy tvrdil, že ESE není ochranou žádnou.
Tvrdíme to isté, len každý v inom jazyku a slovoslede. :)
Citace: Miroslav Minařík 05.11.2015, 13:46
Celý střet se odehrává úplně jinde.
Veď práve. Tam "jinde" sa už ten „pes“ točí za chvostom dookola. Chce to presun na iný level.
Kto to povedal, že „priateľa si drž blízko a nepriateľa ešte bližšie?“ ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana