|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zdeněk Mazač
|
|
« Odpověď #8 kdy: 09.10.2015, 23:32 » |
|
Tyto přístroje musíme vždy brát jako jen podpůrné. Nikdy není nic na 100%, jejich měření dokáže ovlivnit mnoho faktorů. A i když přístroj ukáže , že pod omítkou nic není, nemusí to být pravda a je vždy potřeba postupovat opatrně. Ani hledání např. jističe selektivní sondou v rozvaděči nemusí být to pravé ořechové, někdy postačí sondu postavit místo horizontálně vertikálně. Stalo se mi, že tam kde jsem žádný kabel nepředpokládal a hledač ukazoval, že tam více kabelů v ploše, tak jsem tam po opatrném odsekání omítky našel jeden kabel. Ale taky se mi stalo, že při hledání kabelu ve starém objektu jsem našel téměř okamžitě kabel pod vrstvou asi 12 cm, stačilo vertikálně zkontrolovat stěnu cca do výšky 3m. Radiové vlny se také nešíří z prutové antény tak, že vytvoří kolem kruhové homogenní pole, vliv na to má i např. zemský zlom tak jako třeba u stěn domu jejich nehomogenita.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Richard Vítek
Neverifikovaný uživatel @1
|
|
« Odpověď #9 kdy: 10.10.2015, 19:59 » |
|
Zkušenost s Bosch GMS 120 Professional by mě zajímala. Že by za málo peněz, hodně muziky? , používam předchůdce Bosche GMS 120, DMF10 Professional. Předpokládám, že za ty peníze bude GMS 120 ještě lepší než jeho předchůdce, se kterým jsem naprosto spokojen a při vyhledávaní uložených kabelů pod omítku mi zatím nikdy nelhal.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Vágner Martin
Neverifikovaný uživatel @1
|
|
« Odpověď #10 kdy: 14.10.2015, 22:06 » |
|
Perfektni,koupim tedy boshe. Mnohokrat za odpovedi panove!
|
|
|
Zaznamenáno
|
Cesta je Cíl.
|
|
|