Jak by vyměnil vypínač hodinový manžel?

<< < (3/7) > >>

Lukáš Rotrekl:
Protože ten šmudla tam pronesl něco v duchu, že do vypínače je zapojen z jedné strany fázový a z druhé strany nulový vodič.

Juraj Rojko:
Ovšem hláška "vyzkoušíme si to na fázi, zbytek je zbytečnej",  je jednoznačný kandidát do seznamu posledních vět před smrtí.  (zle)

Jiří Buben:
Citace: Lukáš Rotrekl  30.08.2015, 23:01

Protože ten šmudla tam pronesl něco v duchu, že do vypínače je zapojen z jedné strany fázový a z druhé strany nulový vodič.

Už dvakrát jsem byl osloven u nás ve vsi lidmi, že si zapojovali vypínače a začali jim padat jističe. Po příjezdu jsem zjistil, že zapojili na spínač fázi proti ochrannému vodiči nebo střednímu vodiči. Zajímavé je, že to bylo dávno před vytvořením tohoto videa.
Tak nevím, jestli se náhodou mí sousedi nepodíleli na námětu k videu. :D

Myslím, že toto video nebude mít žádný vliv na procentuálním zvýšení špatně vyměněných vypínačů. To bude pořád nějak stejné. Jsou lidé kteří to zvládnou sami, a jsou lidé, kteří to sami nezvládnou a ty se dělí na podskupinu první, která si to nechá udělat a na druhou, která projevuje nadměrné sebevědomí a vrhnou se do toho sami. No a ta druhá podskupina sice ušetří, ale místo volného času, kterého by mohla využít lépe, sedí pak u internetu a loví moudra kde soudruzi z NDR udělali chybu.

To tak bylo, je a bude a tohle video na tom asi nic nezmění stejně jako kdyby existovalo video které bude nabádat aby si lidé objednali elektrikáře.

Nechává mě to zcela chladným a beru to spíše jako Radek pro pobavení.

Mimochodem tu profesionální zkoušečku chci taky. To mi ve výbavě chybí a jako profík se přeci nemohu nechat zahanbit nějakým hodinovým manželem. ;D ;D

Milan Hudec:
Citace: Lukáš Rotrekl  30.08.2015, 23:01

A což teprve vypínač 6+6, každý kontakt zapojený dle jinéhoschema, na tom kolikrát pohoří i elektrikář s lejstrem (dance)

Jiří Schwarz:
Pokud má někdo oficiální živnost na "opravy a další domácí práce",  takovým zákrokem do elektroinstala ce a ještě tím komentářem, šířením takových názorů,... by se asi dopustil porušení několika zákonů.
Já bych si nedovolil někomu radit že může jet autem přes křižovatku bez řidičáku pokud není barvoslepej...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana