Jak by vyměnil vypínač hodinový manžel?
Petr Stastny96:
Na serveru IDnes.cz jsem narazil na video ve kterém nějaký hodinový manžel vyměňuje vypínač a zároveň nabádá veřejnost aby ušetřila za elektrikáře a proto doporučuje výměnu svépomocí. No posuďte sami:
http://hobby.idnes.cz/playtvak-vymena-vypinace-postup-d44-/hobby-domov.aspx?c=A150828_110523_hobby-domov_bma
Miroslav Minařík:
... to je ... a jestě větší ... to bude brát vážně. (zle)
Ponaučení Mafra a.s. nabádá spotřebitele aby porušovali zákon. Odvážné ...
Jirka Š. Svejkovský:
V diskusi to manža schytal dostatečně.
Předpokládám, že se nejedná o profesionála, ale o herce. Láďa Hruška taky není vyučený kuchař (živnost řemeslná). Jenom z jeho chyb dostanem maximálně průjem.
Vzpomněl jsem si na Kutila Tima :)
Lukáš Rotrekl:
Tak jestli to bylo myšlený jako kabaret, tak proč ne. Mirku chtělo by to na to novou rubriku v TV. (pokud jsem ji nepřehlídl...). (zle)
Jiří_Hrubý:
Že by Bureš pečoval takhle o finance veřejnosti, nebo má i nějakou pohřební službu a servis hasící techniky ve svém imperiu?
Co na to říct, ta dechberoucí suverénní "technická" rétorika kutila Tima působí nabuzením sebevědomí věci neznalým uživatelům a zvýšením tlaku odborné veřejnosti.
Snad až se příšte dočteme o rozvodu plynu hadicí z akce v bau snadno a rychle a pak už se začne něco dít.
Bytová instalace žel už nevzbuzuje respekt jako třeba kobka nebo rozvodné pole, kde je i slyšet jak zlověstně přede...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana