Je toto zapojenie a osadenie rozvadaca v poriadku?

<< < (2/8) > >>

Patrik Dedík:
Podla mojho skromneho usudku prepatovku a hl vyp by som dal dole ak je to mozne pretoze ta prepatovka je zle umiestnena. Hl istic B25 pouzit v rd aj er blbost neni selektivita! mal tam dat hl. vyp. Zle rozdelene obvody chladnicku a sporak by som nedaval cez chranic! a ked uz tak chladnicka a mikro mohla byt spolu na jednom istici b16.

Vít Rotrekl:
Citace: Patrik Dedík  27.06.2015, 23:01

Podla mojho skromneho usudku prepatovku a hl vyp by som dal dole ak je to mozne pretoze ta prepatovka je zle umiestnena...

Proč by měla být dole, když přívod je očividně shora..

Patrik Dedík:
to je sice pekne pokial boli dost dlhe droty dal by som to dole a ta prepatovka preto lebo vodice maju byt co najkratsie a takto ked je hore prudova smycka ide cez cely rozvadzac  a elektromagneti cke pole emi postihuje vsetky pristroje a vodice

Miroslav Minařík:
Citace: kovac peter  27.06.2015, 20:43

Poprosim nazor odbornika na osadenie a zapojenie rozvadzaca "profi firmou " po rekonstrukcii 3 izboveho bytu s garazou.

Připadá mi to jako domácí sbastlenost vygůglená na webu a teď zde čekáte revizi?
Uveďte kontakt na autora, resp. dodavatele.

MrPeter:
Pokud budu posuzovat jenom opticky (nevím průřezy (některý se zdají být slabší),  zapojení, ...),  tak to zas tak špatně nevypadá. Vyděl jsem horší... Vývody i přístroje jsou popsaný, nějakej extrémní maglajs v drátech taky není, možná pod svodičema by to šlo vylepšit... Do očí mi akorát bije těch 380V a chybějící krytka.

Je s rozvaděčem problém? Proč jste si nestěžoval přímo firmě? Je vůbec na co si stěžovat?
Schválně, jestli má místní osazenstvo nějakou fotku vlastního výtvoru?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana