Je toto zapojenie a osadenie rozvadaca v poriadku?

(1/8) > >>

kovac peter:
Poprosim nazor odbornika na osadenie a zapojenie rozvadzaca "profi firmou " po rekonstrukcii 3 izboveho bytu s garazou.

Miroslav Minařík:
Citace: kovac peter  27.06.2015, 20:43

Poprosim nazor odbornika na osadenie a zapojenie rozvadzaca "profi firmou " po rekonstrukcii 3 izboveho bytu s garazou.

Zkusím to otázkou.
Mělo by být z nějakého důvodu špatně?

Nebo si myslíte, že odborník pozná jak ty vodiče jsou ve skutečnosti zapojeny a napíše, že nemá připomínek?

A nakonec by mne zajímalo, co očekáváte odtud? Snad to viděl revizní technik na místě, ne?

Tedy firma to nedělala! Žádná firma nenapíše štítek "sporák 380".

Vít Rotrekl:
Těžko posuzovat správnost zapojení z obrázku(ů). Na první pohled se mě zdají "tenké" ty vodiče od hl. vypínače na chrániče.
No a nelíbí se mě značka osazených jističů, ale to je dle libosti každého soudruha...

Kovac Peter:
Zial bohu robila to firma (zivnostnik). Dokonca toto "s hrdostou" pouziva ako referenciu. Udajne to preslo aj reviziou. Skor ma zaujimaju tie prepatovky, nakolko sa jednalo rekonstrukciu  a komplexna ochrana tam asi nie je mozna. Dalej 25 istic ako hlavny vypinac (dalsi je pred elektromerom),  2 svetelne obvody na trojizbovy byt. Zapojit chranic garaze do jednoho obvodu s vnutornou instalaciu bytu mi pride ako by som to slusne povedal uletene. Ked odhliadnem od chybajucej zaslepky prveho radu cele mi to pride ako praca ucna . . .  

Miroslav Minařík:
Citace: Kovac Peter  27.06.2015, 22:18

Dokonca toto "s hrdostou" pouziva ako referenciu.

Když pominu těch 380, tak provedení tedy nic moc. Asi to bylo moc rychle a levně. Nebo po několika pivech. Patrně ten dodavatel zřejmě neví jak vypadá referenční kousek!

Ale osazení a zapojení je primární!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana