Mohou být v krabici dráty Al a Cu spojené čokoládou?

<< < (4/5) > >>

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: František Šohajda  17.04.2015, 06:52

Wagosvorka to utahuje sama a pořád.... ;D ;D

Tak včera jsem byl na servisu. Bohužel, byla to moje reklamace. Asi před dvěma měsíci jsem použil pro nasmyčkování Al vodičů v krabici svorku 222 + kontaktní pastu. Zřejmě kvůli nějakému napnelizmu dva Al vodiče vyklouzly ven (jeden Cu tam zůstal). Jasně na nich bylo vidět omačkání a klapka už je neudržela ve svorce.  :(

Milan Hudec:
Pane kolego, zkuste si to nanečisto a zjistíte že v páčkové svorce se pasta chová jako mazadlo, to sou mi vjeci (dance)

Ižák Ctibor:
Z otázky vyplýva, že sa jedná o predĺženie vodiča pre vypínač. Neviem prečo sa tak silou staviate väčšina proti čokoládke. Vysvetlite mi, aký je rozdiel medzi spojiom v čokoládke a spojom na vypínači pod šrovbom.Som presvedčený,že spoj v čokoládkach ,  v ktorých je aj plech, čiže dotiahnutím neustrihnem vodič, bude určite dostatočne spoľahliví pre pripojenie vypínača. Z vagovkami som sa stretol doteraz v dvoch prípadoch, kde spoj zhorel do týždňa po prevedení inštlácie. Čokoládka mi ešte (aspoň mne) nezhorela.

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Milan Hudec  26.05.2015, 12:52

Pane kolego, zkuste si to nanečisto a zjistíte že v páčkové svorce se pasta chová jako mazadlo, to sou mi vjeci (dance)

To je pak otázka: mazat a klouzat nebo nemazat a hnít?

Milan Hudec:
Citace: Jirka Š. Svejkovský  26.05.2015, 15:35

To je pak otázka: mazat a klouzat nebo nemazat a hnít?

Ani jedno, byť je wago jistě moderní prostředek spojování, tak není jeden jediný důvod nepoužít vyzkoušené řešení at již s čokoškou, či věnečkem.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana