Doporučili byste k montáži noname zásuvky z Polska?

<< < (7/9) > >>

Pavel Horský:
Citace: Václav Třetí  03.04.2015, 08:26

Poláci stejně jako Číňani pochopili myšlenku doby. Dodat zákazníkovi přesně to co si přeje.
                    Chceš šunt - máš ho mít!

Poláci nemusí chápat, ti se s tím již rodí.
Já opravdu neznám nic z jejich produkce, co bych mohl pochválit.  
Potraviny nepoživatelné, technické zboží šunt.......... .........

Pokud bych bydlel na hranicích s Polskem a měl tu možnost si zajet do jejich obchodů, možná bych změnil názor.

Ovšem to nemění skutečnost, že bych uvedenou zásuvku na 100% nepoužil.

Václav Třetí:
 K zásuvkám z Polska mám podobné výhrady jako Vy, ovšem viděl jsem jiné výrobky dovezené z Polska rodilým Polákem co zde žije již od dob předrevolučníc h a kvalita byla úplně někde jinde. Vtip je v tom, že to nebylo levné a on také ví kde nakupovat, přesněji řečeno, stále jezdí do Polska ke svým příbuzným a ti mají zřejmě velmi dobrý přehled co koupit a co ne.

já sám to mám také do Polska celkem daleko, takže tam nejezdím nakupovat, čímž moje zkušenosti jsou též jen zprostředkovan é různými dovozci a informacemi typu JPP (jedna paní povídala).

Miroslav Minařík:
Citace: Jiří Novotný- Stryker  02.04.2015, 13:02

Vše, co je z Polska, nemusí být apriori špatné.

Citace: Lukáš Rotrekl  03.04.2015, 08:46

Otázkou je, jestli si zákazník uvědomuje, že většinou jde kvalita ruku v ruce s cenou...  Ale jinak s tímto výrokem naprosto souhlasím.

Citace: Pavel Horský  03.04.2015, 08:49

Poláci nemusí chápat, ti se s tím již rodí.
Já opravdu neznám nic z jejich produkce, co bych mohl pochválit.  
Potraviny nepoživatelné, technické zboží šunt.......... .........

Poláci jsou obchodníci. Jako obchodníci vytváří nabídku zboží které spotřebitelé přijímají nebo odmítají. Na tom nevidím nic špatného.

Za mou osobu, pokud mi někdo ukáže jakoukoliv zásuvku na obrázku s tím, že to koupil "bez papírů",  bude má odpověď vždy stejná. Neznám původ? Zajíc v pytli.
Dovedu si představit, že po bazarech se dá nasbírat celá elektroinstala ce. Někdo to slepí a pak si z bazaru sežene ještě revizi.

Cenu té zásuvky tvoří jistota,  kterou si kupuji, že je zásuvka OK. Pokud si jistotu koupím v hospodě nebo na internetu, tak to podle toho pak také může dopadnout.

Václav Třetí:

Ještě mě napadá, zásuvkové systémy jsou, pokud se něco nezměnilo a mě to neuniklo, vyjmuty z okruhu certifikace CE, mají mít národní certifikace a národní homologační značky.

Michal Lužný:
Citace: Jaroslav Jonáš  03.04.2015, 08:45

Dvojzásuvka z obrázku, s ochrannými kolíky u sebe a tudíž s jednou stranou přepólovanou L-N, připomíná dvojzásuvku vyráběnou u nás před půl stoletím.

Tak to opravdu jen připomíná. Jinak nemá se starou českou dvojzásuvkou nic společného. Ta měla pevný, nekroutivý kryt,  šínky z pevného plechu, šroubky se - světe div se - daly utáhnout bez destrukce, ochranná svorka zahrnovala celé šásko, a to měla zásuvka povoleno jen 10A.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana