Doporučili byste k montáži noname zásuvky z Polska?

<< < (5/9) > >>

Lukáš Rotrekl:
Hmm, pokud mu chudák montážník nedá cenu předem za montáž zásuvky...  :-\

Zdenek Hejčl:
Ne, Radku nejsi z jiné planety. Česká kotlina se vyznačuje spoustou šetřílků a vy......čů.
Motto: a mám to zadarmo!!!
Hovoří za vše....
Je vždy lepší použít, jak říkáš Swing.... ,  ale českého šetřílka těžko přesvědčíš.  (zle)

Petr M:
Citace: Jiří Novotný- Stryker  02.04.2015, 18:39

Nic neobhajuji, jen mě zaráží ty rychlé soudy na základě jedné fotky. Vždy se divím, jak si mnozí dokáží udělat tak rychle obrázek. Já bych to třeba neuměl  :)

Krom té fotky tam byla i věta, že nemá označení CE. To znamená, že prodej na území EU není legální. To snad k odsouzení stačí, ne?

Citace: Radek Červený  02.04.2015, 23:27

Stavíte půdní vestavbu - investice řádově statisíce až miliony korun. OK. Kolik v takové půdní vestavbě může být zásuvek..... 20, 30 kousků?
Když vezmu nějakou osvědčenou kvalitní levnou řadu, například Swing nebo Basic, vychází mi zásuvka kolem 70 Kč za kus. Krát 30 kousků....inve stice řádově za dva tisíce, do kvalitního výrobku.
Začínám mít pocit, že je tato diskuze prostě o ho*** . Pardon, ale je to tak.
Pokud vám stojí ušetřená dvojka za ten risk, je to vaše vůle. Nikdo vám nezabrání. Na straně druhé, tu ušetřenou dvojku uvalíte jinde za nesmysl, který nepotřebujete, ale je na něm napsáno magneticky sleva.
Nechápu tu českou náturu. Asi jsem z jiné planety. 

Ony asi nebyly zadarmo, takže řekněme 20Kč/kus. 1500 úspora na materiálu, pokud jich má 30. Pokud není od někud z Těšínska a okolí, tak mnohem víc projel pro zásuvky a zpátky. Nehledě na čas, strávený získáváním té slevy. A to se vyplatí...

A co se týká nátury, tak manželka kreslí a chtěla, abych jí cestou vyzvedl v Ikei (Brno) nějaký rámečky na obrázky. No hala úplně plná, všichni se rvali o skleničky za 9Kč/kus (normální cena 20Kč/kus). Přede mnou u pokladny čtyřčlenná rodina, táhli jenom pět balení těchhle skleniček po 6ks a cvrlikali o tom, za jak dlouho budou doma ve Zlíně, že se vyplatilo jet pro skleničky v akci atd. Když to člověk spočítá, plný auto lidí, při té ceně benzínu a vzdálenosti,... Ale měli levný skleničky, to je přece neoddiskutovat elný fakt. Ušetřili 330Kč  (dance) mohou se příbuzným chlubit účtenkou.

Vratislav Fugl1:
Vůbec jsem tu nechtěl reagovat, leč nyní jsem nad dalším "úsudkem" p. PetraM nadskočil já. Kritizujete za něco, co vzápětí děláte sám. JAK VÍTE, že tam jel pro zásuvky (skleničky) extra jízdu? Že tam nebyl služebně, na návštěvě a pod.? Prostě debata jak vyšitá. (zle)

Pavel Horský:
Ze zásady poláky ne.
Ještě jsem neviděl kvalitní výrobek z jejich produkce.
Poláci byli vždy kšeftmani, kteří by prodali i vlastní mámu. Jsou tím známý po celém světe. A pak ještě čumí, když se jejich krajan objeví v přestrojení za vánoční stromeček nabízející všemožný brak.
Nebudu rozebírat kvalitu zásuvky z fotografie. Mě prostě stačí, že je to z Polska.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana