Budeme muset měnit pilíř pro měření pokud změníme přípojku z 3f na 1f?
Miroš Jan:
Citace: Roger 29.03.2015, 12:42
K veci: jasne, ze na drevenou desku ne, ale to jste vazne v nedavne dobe nikdo nesnizovali jistice u nekoho, kdo ma rozvadec mimo sloupek? Asi ne, ze? To se nedela tak casto. Anebo proc volat?
Stejne mluvite s externim callcentrem!! (alespon v pripade Cezu, to jste netusili, ze?) a na 3 zavolani dostanete 3 nebo 4 ruzne odpovedi :-))
Já mám toto, již dávno ošetřeno jinak. ;)
Jinak zpět k dotazu.
Jako vždy, dotaz není zcela přesně popsán, (stáří, typ, materiál ER, provedení, atd.), není foto elektroměráku, takže odpovědi podle toho vypadají.
Kdy už se naučíme přesně vyspecifikovat daný problém, tak aby se dalo správně v odpovědích reagovat?
David Hruda:
Citace: Roger 29.03.2015, 12:42
David Hruda: ano pokud... Neni to zamestanec, je to OSVC. Overoval jsem to. Souhlasim - premyslejte :-) kdyby to chtel pouzivat jako razitko v zavisle cinnosti, uvadel by tam svou privatni adresu?
Vy víte, že nedělá revize pro nějakého zaměstnavatele, případně je nefakturuje přes jím (nebo kýmkoliv jiným) vlastněnou s.r.o.?
Jan Franěk:
Citace: David Hruda 29.03.2015, 12:58
Vy víte, že nedělá revize pro nějakého zaměstnavatele, případně je nefakturuje přes jím (nebo kýmkoliv jiným) vlastněnou s.r.o.?
Ty nevíš že on ví všechno ;D a nejlépe, byť se v oboru nepohybuje? (dance)
Roger:
Kdyz jste tak chytri, tak proc neodpovite na otazku? Pan David se jen snazi zpetne obhajit svuj nazor - neni treba - razitko muze mit kazdy, jake chce, ja jsem jen uvedl duvody pro to, byt vstricny k zakaznikum. Casto se setkavam s nevstricnymi remeslniky, kteri o tom, co znamena servis(sluzba) nemaji potuchy...
Mmch., Ktery predpis narizuje mit postovni adresu na razitku RT?
Ktery predpis zakazuje mit na razitku RT IČ, kdyz delam revizi pro zamestnavatele?
David Hruda:
Citace: Jan Franěk 29.03.2015, 13:01
Ty nevíš že on ví všechno ;D a nejlépe, byť se v oboru nepohybuje? (dance)
Teď už ano a lituji. :'(
Sebe, že jsem vůbec odpověděl a jeho, protože musí mít nesmírně těžký a osamělý život.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana