Jaky zvolit průřez vedení pro přenos 600W/12V?
Jiří Diviš:
tech 48V by mozna bylo realizovatelne,to je dobra myslenka,ale uz je bohuzel pozde, prijalo se uz reseni s temi 4mi silnejsimi zdroji. je tam vsak navic jeste jeden dalsi led maly panel,ktery by se musel taky pripojit, a to by mohl byt problem.
je to specialni reklamni panel s minimalnim vnitrnim prostorem. puvodne tam byly dva zdroje, odesel jeden a nahradil se dvema mensimi, ale vykonnejsimi. nasledne odesel i druhy puvodni a nahradil se opet dvema vykonnejsimi,ale mensimi. kdyz odesly i tyto premysleli jsme s kolegou co s tim, napadlo ho vyvest zdroje pryc z panelu (proto ta puvodni myslenka privest tech 12V z mista kdy by mohl byt jeden rozmerove velky zdroj, coz jsem vsak oponoval potrebou silneho prurezu, coz jste mi, na rozdil od prodejce a jeho elektrikare, potvrdili i vypocty.
co se tyce nakladu na el., nastesti to muze palit pouze zakaznika, ale tam litaji jine castky vzduchem, je to pro nej banalita.
zajimave je, ze z nekolika stejnych panelu se deje tento problem pouze u jedineho, jsou navic vsechny napajeny ze stejneho 230V privodu.
timto (poklona) vsem diskutujicim za rady. problem je jiz uzavren, budeme pro priste chytrejsi vyberem subdodavatele i pozadavkem na zapojeni.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana