GES: Přepěťové ochrany pro vf koaxiální kabely
Vladimír Brok:
Vážení ekolegové,
chci vám všem poděkovat za vaše racionální příspěvky do diskuse na téma "koax. přepěťové ochrany". Z vašich příspěvků je zřejmé, že danému tématu velice dobře rozumíte. Jsem rád, že na tomto diskusním fóru Mirek otevřel problém naprosto nedostatečných technických informacích, poskytovaných (resp. neposkytovanýc h) velkoobchodním i prodejci našich výrobků a které si pak ti potencionální zákazníci, kteří vytrvají musí složitě hledat jinde. Je nepochybné, že tato situace nás významně poškozuje. Solidní prodejci u jiných výrobců (např. DEHN, Littelfuse, Bosch a pod.) poskytují datasheeaty jejich výrobků běžně, ale u našich výrobků nikoliv. Domnívám se, že to je snad z obavy, aby zákazníci nezačali nakupovat naše výrobky přímo od nás a že by tak přišli o množstevní slevy, které jim podle našich "Obchodních podmínek" poskytujeme. Jako jediné řešení nápravy tohoto nežádoucího stavu vidím právě v možnosti šíření technických informací pro co nejširší okruh odborníků i technické veřejnosti, za což jsem portálu Elektrika.cz a tomuto diskusnímu fóru upřímně vděčen. Přepěťové ochrany BrOK vyrábíme a prodáváme už neuvěřitelných 16 let a věříme, že i s vaší pomocí tu ještě pár let pobudeme. (dance)
Brok, Ž. Brod.
Petr M:
Citace: Lukáš Rotrekl 08.02.2015, 10:04
Mě osobně navíc tento způsob prezentace (bez potřebných dat) dostatečně motivuje k tomu, abych zboží koupil tam kde k němu mám úplné informace, i když bude o něco dražší...
Asi tak. Úspora 50Kč není dostatečně motivující k tomu, abych k hledání parametrů vynaložil čas v ceně 100Kč. ;)
Vladimír Brok:
Citace: Milan Hudec 08.02.2015, 18:24
On může být výrobek s označením třídy 1 nazván přepěťovou ochranou, a nikoli svodičem bleskových proudů?
Navíc oněch 2,5kV musí při zkoušce D přežít dvakrát.
Zkoušíme proudovou rázovou vlnou 2,5KA a zkoušku opakujeme 10x v intervalu po 1 minutě. Přijeďte se podívat, předvedeme.
Milan Hudec:
Díky za nabídku, ale jsem šťoura, tak aby nebyla kontraprodukti vní (dance)
Lukáš Rotrekl:
Uděláme si výlet, Milane? To je do hor, tak dokud je sníh :)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana