Jak postupovat při přístavbě do které zasahuje střešník?

<< < (4/8) > >>

Robert_Palm:
Vidíte sama,že bez detailních znalostí z místa to není to pravé ořechové. A to někteří technici řeší stolovou metodou. Výsledky si umíte představit. Přesto existují výjimky mezi techniky. Možná bych si vzpomněl i na jména.

František Šohajda:
Vidím že jste ČEZ...
EON má své projektanty na tyto věci (přemístění střešníku) nic nemusíte shánět.....
Vše zaplatí EON.....na základě vašeho písemného požadavku ......asi u ČEZu to bude podobné??

Vaňková:
Citace: Robert_Palm  23.01.2015, 10:59

Vidíte sama,že bez detailních znalostí z místa to není to pravé ořechové. A to někteří technici řeší stolovou metodou. Výsledky si umíte představit. Přesto existují výjimky mezi techniky. Možná bych si vzpomněl i na jména.

Je to region Děčín. Ale stejně nemáme šanci propojit se přímo na technika, natož nějakého vybraného. Vše je na dálku, podejte formulář, od stolu se vám vyjádříme, jak píšete. Musíme se do toho pustit. Děkujeme za informace všem.

Vít Rotrekl:
Ono se na toho technika dá "prostřelit",  ale je to běh na dlouhou trať... i u ČEZu, morovskoslezký a zlínský kraj. Řešil jsem trošku nestandartní připojení a dostal jsem se na technika.

Zkuste tento postu:
 Zavolejte na zákaznickou linku, že by jste potřebovala něco prodiskutovat s technikem který má daný rajón na starosti. Oni mu nechají zprávu, aby vás kontaktoval. Nezavolá vám hned, ale třeba za den, dva. No a pak ho zkuste k danému objektu dostat....

Zdenek Hejčl:
 (jednicka)
To je ten nejsprávnější postup. Stejnou anabázi jsem měl s povolením svodičů přepětí v elektroměrovém rozvaděči. Za tři dny volal, pak ještě asi za dvě hodiny a domluvili jsme se.
Sice se kroutil jako had, po ujištění o těch správných svodičích a provedení svolil.  8)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana