Jak postupovat při přístavbě do které zasahuje střešník?

(1/8) > >>

Vaňková:
Chceme přistavovat a to tak, že chceme zvedat doposud plochou střechu nad jednou místností (cca 25m2) tak, aby byla nahoře vytvořena jedna nová místnost o pochozí výšce. Sundat střechu, vyzdít obvodové zdivo, znovu dát střechu, ale na jednom rohu je na fasádě pata střešníku a tedy ten střešník. (Že je to střešník mám potvrzené od známého z FEL).
Na přístavbu budeme potřebovat projekt, ale vyřeší nám projektant ten střešník? Četla jsem, že jsou i elektroprojekt anti, takže budeme potřebovat dva projektanty? A kde elektroprojekt anta shánět? Ten střešník by se snad ideálně měl zvednout i se střechou, aby byla splněna minimální vzdálenost od střechy a pak by se nemuselo na rozvodné závody se žádostí o přeložení. Jenže zvednutím střešníku výš se prověsí dráty a možná nastanou jiné komplikace, které si jako laici neumíme představit. Prosím o odkaz, jak postupovat, koho oslovit, koho shánět?

Jirka Š. Svejkovský:
Projektant, kterému projekt zadáte musí být schopný vyřešit všechny profese (třeba subdodávkou). Měl by být schopen pomoci vyřešit i organizační věci. Pokud to neumí, zadejte práci někomu jinému.

Robert_Palm:
Pokud byste poslala i foto, rád vám pomohu. Venkovní vedení umím. Chtělo by to detail a celek, aby bylo vidět ostatní podpěrné body. Postup vám napíši krok za krokem. Uveďte i distributora, ČEZ distribuce a EON se liší. Čím dříve tím lépe.

František Šohajda:
Co jsem v poslední době dělal, tak střešník přemístí ditributor (většinou na své náklady)
od projektu až po realizaci a následné zapravení....
Pokud měníte velikost RD ! Co jsem se pak ptal majitelů, neplatili NIC!

Jediné co musíte ,  si napsat žádost o přemístění a to v předstihu cca 4-5 měsíců.
(Na předtištěném formuláři)

Vaňková:
Citace: Robert_Palm  21.01.2015, 22:50

Pokud byste poslala i foto, rád vám pomohu. Venkovní vedení umím. Chtělo by to detail a celek, aby bylo vidět ostatní podpěrné body. Postup vám napíši krok za krokem. Uveďte i distributora, ČEZ distribuce a EON se liší. Čím dříve tím lépe.

(poklona)  za nabídku, nejsme teď v místě, budeme až začátkem ledna, jediné foto, co mám je toto, které jistě není dostatečné. A jde o území ČEZ distribuce.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana