Jak se odklízí starý elektronkový nf zesilovač?

(1/6) > >>

Michal Štauber:
Asi jako většina z nás, když přez vánoční svátky není moc práce tak jsem se pustil do úklidu ve svém el. skládku. Nalezl jsem několik desítek retro součástek a myšlenka co s nima byla na světě. Příjemné odreagování od celoročního "fréza, sekáč, cyky, fi ,atd." Bohužel na to nemám projekt ani revizi :D  výsledek posuďte sami viz. foto

Miroslav Minařík:
Citace: Michal Štauber  01.01.2015, 13:41

Asi jako většina z nás, když přez vánoční svátky není moc práce tak jsem se pustil do úklidu ve svém el. skládku. Nalezl jsem několik desítek retro součástek a myšlenka co s nima byla na světě. Příjemné odreagování od celoročního "fréza, sekáč, cyky, fi ,atd." Bohužel na to nemám projekt ani revizi :D  výsledek posuďte sami viz. foto

Hmmm ... to je tedy opravdu typický elektroinstala ční materiál, že? Nepatří to náhodou ne Bastlírnu?

Michal Štauber:
Citace: Miroslav Minařík  01.01.2015, 14:58

Hmmm ... to je tedy opravdu typický elektroinstala ční materiál, že? Nepatří to náhodou ne Bastlírnu?

Neznám ve svém okolí elekrikáře který by měl ve skládku jen inst. materiál. Spousta z nich tam má i zajímavější věci. Pokud chcete přesuňte to na bastlírnu.

Martin Novák:
Krasna prace. Klobouk dolu...

Miroslav Minařík:
Citace: Michal Štauber  01.01.2015, 17:00

Neznám ve svém okolí elekrikáře který by měl ve skládku jen inst. materiál. Spousta z nich tam má i zajímavější věci. Pokud chcete přesuňte to na bastlírnu.

Nic nebudu nikam přesouvat. Promiňte ale mám opravdu jiné starosti. Ale zadal jste otázku tématu "Jak na vánoční úklid ve skládku s el. materiálem?" a přemýšlím nad souvislostmi.
Když někdo napíše "jak na ..." tak většinou se chce zeptat na něco jiného. Ale nač se má odpovídat opravdu nevím.

Když to opravíme za vás, tak zde zase budou remcy. Tak proč nezadáte diskusní otázku sám, která to téma někam povede?

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana