Jak odhalit, co je příčinou divného chování světelné instalace?
Martin Škopek:
Citace: Jan Palička 14.11.2014, 14:10
Obávám se, že PČR se moc angažovat nebude. Ale je možné, že oznámení nedbalostního trestného činu by nebylo na škodu. Zejména u škody v řádu desetitisíců.. ...
PČR se bude zabývat každým nahlášením, ale aktivita/produktivita bude podle situace, resp. dle výše škody… Znalce mnohdy pozvou až s několikadenním zpožděním a s nesmyslnými otázkami, na které v dané době již nelze odpovědět… Zajištění technických důkazů přivolanými hlídkami PČR jsou mnohdy také diskutabilní.
Štefan Beláň:
Osobně si myslím, že problikávaní osvětlení má na svědomí dodavatel elektřiny. Odborně se tento jev nazývá FLICKER. Jsou to krátkodobá mžiková poklesy napětí v síti. Zjistit se to dá pouze měřením, tzv. analýzou sítě, některým z velice drahých měřicích přístrojů (analyzátorů sítí).
PS: Povolené vodiče L nebo PEN a tím jiskření, by jistě bylo doprovázeno i rušením různých elektronických zařízení.
Žvak Petr:
Nedávno jsem dostal zakázku" zkontrolovat uložení datových kabelů" ve stoupačkách
rozvaděčů. V rozvaděči v posledním poschodí je připojen přívod pro převaděč internetu.
Fázové vodiče ve svorkách stoupačky. PE+N pod šroubem na kostře rozvaděče.
Jiří Schwarz:
Citace: David Hruda 14.11.2014, 14:01
...
Proto všem při jakémkoliv problému doporučuji volat PČR.
Kdybych sem po 30. listopadu přestal psát, možná mě někdo z Policie zastřelí.
Jsem rozhodnutý k nějaké "super adventní prasárně" Policii zavolat a požadovat aby to střežili do té doby, než se k bezpečnosti nevyjádří nějaký odborník, nejlépe soudní znalec.
Zvažoval jsem Městskou Policii, ale ta banda šašků by stejně nepochopila co je jejich úkolem, v Domažlicích za rok a půl nedokázali majiteli domu dát důrazně najevo že je špatně, když nad chodníkem u jedné z hlavních komunikací visí svod hromosvodu, který "nevede do země"!
J Lhava:
Uměli byste mě navést, které konkrétní články byly porušeny připojením PEN na kostru skříně elektroměrovéh o rozvaděče?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana