Jak pripojit svetlo s PIR cidlem misto puvodni zarovky?

<< < (5/5)

David Hruda:
Citace: Alexandru  08.11.2014, 18:53

...  A ted jestli dovolite jeden priklad:
Vyucil jsem se na skupinu ridicskeho opravneni C a CE. Take jsem si delal prukaz profesni spusobilosti. A ted nejzajimavejsi vec. Kdy by jsem chtel jet pro vlastni potrebu s autem skupiny C, ten profesak nepotrebuji, on je potreba jen v pripade zamestnani. Pro to si myslim ze urcite veci na elektrice v domacnosti si clovek schopny udelat sam. Prece nebudu volat elektrikare kdyz mne vypadne jistic nebo shori zarovka?! Vzyt je to elektricke zarizeni a pracovat na nem smi jen osoba znala!

Zaměňujete obsluhu (do níž se řadí i výměna žárovky nebo natažení jistice) a práci na VTZ.
Vaše znalosti k obsluze stačí, ale jak sám vidíte, na vyšší level již ne.
Mimochodem, obvykle PIR spínače nerozsvěcují, pokud je dostatečná uroveň světla- vyřešil jste to při zkoušení zakrytím příslušné části?

Jiří_Hrubý:
Většina  světel tohoto typu se po připojení k síti rozsvítí, než se "nabudí" PIR. Jestli ani neťukne může být vadné.
Pokud jde o "trojku",  mám ji i s profesákem a psycho taky, ale to ze mne nedělá krále silnic.
Stejně jako auto nepotřebuje řidičák aby jelo, světlo nepotřebuje papír aby svítilo. Problém je jen v tom, že ten papír dává předpoklad jistých schopností nad rámec těch bez papíru, protože pro udržení papíru je nutné trvalé vzdělávání. A navíc obojí je bez papírů trestné...

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana