Mohu si podle projektu natahat provést instalaci sám i když nemám oprávnění?
Martin Nečekal:
Taky jsem se dostal na jeden RD, co ho ten nešťastník dělal celej život a jak píšete, kabely všeho možnýho druhu, ale co bylo nejhorší, nepoužil krabice, jenom ty zamotaný spoje zahodil omítkou !! Nakonec se musely tahat lišty a nový kabely a dědek čuměl...Myslel si, že budu za pár dní hotovej a já tam jezdil ve volnech skoro 2 měsíce.
K tý způsobilosti něco zapojovat, zrovna teď jsem se zas setkal na velký rekonstrukci s jedním týpkem zedníkem, co dělá úplně všechno a takových je... :'(
Daniel Hudzík:
Citace: Martin Nečekal 28.10.2014, 15:41
...
K tý způsobilosti něco zapojovat, zrovna teď jsem se zas setkal na velký rekonstrukci s jedním týpkem zedníkem, co dělá úplně všechno a takových je... :'(
Vzdy ked vidim auto s reklamou typu : "Robim vsetko: murujem, obkladam, elektriku, vodu, plyn, omietky".. tak sa mi nerobi dobre
Jiří Novotný- Stryker:
Co máte proti šikovným českým (slovenským) ručičkám? ;D
Tomáš Benda1:
, špatně jsem formuloval otázku, měl jsem otázek víc, ale admin to stáhnul. Projekt ještě nemám, je to má přibližná představa s tím, že bych to doresil s projektantem. Revizi by mi dělal můj známý, až se s nim domluvim, ale nechci, aby to byl nějaký bastl, jako co je tam teď. Prostě aby to vše bylo "lege artis". Takže asi bude njlepsi se domluvit s nim. Jde mi právě o to, jestli to vlastní tahání není z hlediska předpisů zásadní problém.
Pavel Horský:
Citace: Tomáš Benda1 28.10.2014, 22:14
, špatně jsem formuloval otázku, měl jsem otázek víc, ale admin to stáhnul. Projekt ještě nemám, je to má přibližná představa s tím, že bych to doresil s projektantem. Revizi by mi dělal můj známý, až se s nim domluvim, ale nechci, aby to byl nějaký bastl, jako co je tam teď. Prostě aby to vše bylo "lege artis". Takže asi bude njlepsi se domluvit s nim. Jde mi právě o to, jestli to vlastní tahání není z hlediska předpisů zásadní problém.
Všechny vaše otázky vyřešíte s vaším projektantem. K tomu není potřeba nic dodávat.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana