V čem vás elektromobilita nikdy nepřesvědčí?
Miroslav Minařík:
Citace: Martin Novák 24.10.2014, 22:56
Nekde na netu jsem cetl zajimavou analyzu, kde autor odhadoval elektricky prikon potrebny pro nahradu jen osobni dopravy v CR elektromobily. Byla to docela podrobna analyza a v jejim zaveru byl vysledek, ze pro nahradu vsech osobnich aut v CR elektromobily by bylo potreba vybudovat 7x novy Temelin tak nejak rovnomerne pres cele Cechy a Moravu a zhruba desetinasobne posilit rozvodnou a distribucni sit...
Pokud nabijim elektromobil jen ja, je to v pohode. Pokud to udela 10 mych sousedu, zacne docela problem...
Podotázka ...
Je zde na fóru někdo, kdo se domnívá, že tato problematika se při vývoji neuvažuje? (doh)
Milan Hudec:
Já, chápu že jsi fanoušek elektromobilů, ale již nerozumím promiň zaslepenosti, pokud vím tak prodejce nejseš, tak proč?
Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec 24.10.2014, 23:27
Já, chápu že jsi fanoušek elektromobilů, ale již nerozumím promiň zaslepenosti, pokud vím tak prodejce nejseš, tak proč?
Měl bys to říct celému světu, že je zaslepený a ty ten osvícený!
Mne zachraňovat nemusíš. (dance) (dance) (dance)
Milan Hudec:
Mirku zde ti nerozumím, jsem již leta jako každý jiný mediálně masírován, jak je eauto skvělé, nicméně pořád neznám nikoho, kdoby ho jeho uváděné výhody využíval pro běžné užití, lidi nejsou zdaleka tak blbí a pokud by se elektromobilit a vyplatila (nejen finančně), poptávka převyšuje nabídku.
Milan Hudec:
Pokud jsi ten osvícený, uveď prosím důvod proč bych si měl eauto nyní pořizovat, o tematu vím možnáo trochu víc nežli myslíš, ale na onen důvod jsem nepřišel, mimo záměrného mrhání prostředky a sebepoškozován ím, jak z vlákna plyne, ani nkdo další z kolegů nijaký relelevantní důvod nemá, což mě ujišťuje v meém negativním stanovisku,.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana