Je možná přípojka nn pro dům ze stožáru vn?
Lukáš Rotrekl:
Pokud chcete mít vlastní TS, tak by to měla být ta správná žádost.
Pokud by jste chtěla napojení ze sítě nn, tak k tomu bude příslušná žádost pro hladinu nn.
Pro vyplnění žádosti by jste ale měla mít představu co bude na pozemku, energetické náročnosti atd.....
Pavlína Šlahorová:
Žádost bude rozumné podat zřejmě až po jednání s projektantem, který na tuto otázku bude schopen alespoň z části odpovědět a upřesnit...sna d to bude možné a finančně únosné.
Lukáš Rotrekl:
Tady jste trošku v blbé situaci, pokud jsem pochopil správně pozemek ještě nevlastníte, ale potřebujete do něj už investovat (jakási předprojektová příprava) a klidně se může stát, že vám jej někdo mezitím vyfoukne. Nechcete začít nějakou smlouvou o smlouvě budoucí se stávajícím majitelem pozemku (realitkou), kdy si vyhradíte nějakou dobu na prověření možností napojení a pod. vy budete moci od koupi odstoupit jen v případě, že nebude možno zrealizovat potřebná napojení a stávající majitel jen když..... Ale to už není diskuze technická, ale právnická... :)
Pavlína Šlahorová:
Určitě ano, s makléřem jsem v kontaktu a akorát formuluji návrh, aby nám počkali do vyjádření ohledně té přípojky. :) ono i ty právnické diskuze jsou důležité, leckdy důležitější než ty technické. Ale jedna bez druhé ani ránu ::)
Lukáš Rotrekl:
Já tím chtěl jen říct, že to už není moje parketa.....
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana