Která ČSN řeší předepsaných průřezů zemnících vodičů v rozvaděčích nn?
Jiří Sedlmajer:
To:Fuksa
Pravdu má skutečně kolega Beláň. Vaše informace nejsou aktuální. Zadejte do vyhledávače na www.CSNI.cz Vámi uvedené normy....
Jiří Fuksa:
To: Beláň, Sedlmajer
Pánové přesvědčili jste mě. Vracím zpět na prodejnu ČNI 5 ks v dubnu zakoupených norem včetně 7 ks změn v celkové ceně 2950 Kč bez DPH s tím, že prodávají neplatné normy a budu se obracet na jinou prodejnu norem. Pokud mi nebudou chtít vrátit peníze pozvu si vás na pomoc.
Štefan Beláň:
TO: Fuksa
Nechce se mi věřit, že nevíte, o čem je zde řeč! Člověk, který si koupí normy za 2950,-Kč, a neví jak se značí normy, to mi připadá jako fór.
Miroslav Janča:
To: Fuksa
Nic nevracejte, v té normě, podle vás 357107 z listopadu 2000 jsou uvedené tabulky čís. 3 a číslo 3A na stranách 36 a 37. Tyto normy samozřejmě platí, můžete se o tom přesvědčit na adrese http://www.csni.cz/ORDERS/VYBER.ASP
Jen prosím zadejte ČSN 357107-1 do pole třídícího znaku, nikoliv do názvu normy, ta je samozřejmě ČSN EN 650439-1.
Josef Nosek:
Jenom takové upřesnění. Norma ČSN EN 60439-1 ed.2, to je správné značení. bez toho ed.2 je již neplatná. Nedávno jsem byl na přednášce ČOI a tam upozorňoval na špatné značení normy na štítku rozvaděče. Pokud je to bez ed.2., je to špatně.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana